11. des
KLAR: Rune Gulliksen er klar til møtet med Sparta. FOTO: TERJE MIDTTUN.
 
Gulliksen venter et desperat Sparta
Storhamar-trener, Rune Gulliksen, er forberedt på at Sparta kommer til å gå ut i hundre i kveld. Sarpsborglaget har kniven på strupen.

Publisert: 11.mar.2014 04.13
Oppdatert: -

- Det er aldri noen ulempe å lede 2-0 i kamper, smiler Rune Gulliksen som brukte mandag kveld til å kikke på video av søndagens oppgjør i Hamar OL-Amfi.
Gulliksen vet at Sparta er på desperat jakt etter sin første seier, og at de vil gå rett i strupen på Dragons fra start i kveldens kamp.

Spille eget spill

- Vi er klar over at de kommer til å gå tøft ut, og da blir jobben vår å ri av det verste og komme i gang med vårt eget spill, mener Gulliksen, som tror nøkkelen til fortsatt kvartfinalesuksess nettopp ligger i å våge å spille eget spill.
- Det første oppgjøret i Sarpsborg bød på uvanlig mange målsjanser, mens begge lag tettet igjen langt bedre i det andre oppgjøret. For vår del mener jeg vi kontrollerte søndagens kamp ganske bra og klarte å unngå defensiv ubalanse. I tillegg har vi en god målvakt aller bakerst, og så langt har vi hatt marginene på vår side, mener Gulliksen.

Seier beste restitusjon

Med tøffe kvartfinalekamper annenhver dag, blir det lite tid til trening. Hovedfokus er å restituere så godt som mulig.
- Spillerne våre er god på dette, og vi har derfor ikke noe felles opplegg for gutta. Vi spiser sammen før og etter kamper og gjennomfører en del kortere treninger, sier treneren som tror gode opplevelser og seire er den beste formen for restitusjon.
- Å vinne jevne kamper er det som gir mest påfyll av energi og glede, sier Gulliksen.

Pål Johnsen småskadd

Til kampen i kveld er det kun Martin Blakseth Huse som ikke er spilleklar.
- Martin trente for fullt mandag og er aktuell på torsdag. Pål Johnsen har også fått seg en smell, men jeg regner med han er med i kveld, sier Gulliksen.
- Å ha bortimot hele stallen tilgjengelig er et voldsomt pluss for oss. Vi har hatt store skadeproblemer de to siste sesongene, men nå er alle på gang igjen. Det kan bli svært viktig i sluttspiller, sier Gulliksen som ikke er veldig overrasket over at Dragons leder 2-0 i kamper.
 

Følg kampen direkte her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke