15. des
mathias Gundersen
 
Gundersen har fått tilbud fra Dragons
Mathias Gundersen har fått et tilbud fra Storhamar Dragons. Han kan bli spillende keepertrener.

Publisert: 03.jun.2010 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, bekrefter at han sendt et tilbud til Gundersen,
Kan få dobbeltrolle
- Det er snakk om både keeper og keepertrener, så får vi se hvor vi havner. I utgangspunktet er han tenkt som 2. keeper. Men den nye treneren vil ha to keepere som kan stå, og vi har tro på Mathias Gundersen, sier Bøe Andersen.
Dragons har ikke hatt egen keepertrener siden Torbjørn Orskaug ga seg i klubben.
Sparta forrige sesong
Gundersen var 2. keeper i Sparta siste del av forrige sesong. Phil Osear var førstevalget, og sto de aller fleste av kampene.
Mathias Gundersen har også spilt for Stjernen og Comet. Halden-klubben, som skal spille i 1. divisjon kommende sesong, vil også gjerne ha Gundersen i stallen sin. Han spilte i Comet, sammen med blant andre Geir Østberg, fram til klubben fikk trøbbel forrige sesong.
Da gikk Gundersen til Sparta.
Opp med unggutter
Når det gjelder andre spillere, er Bøe Andersen i dialog med Simen Hoel Johannessen og Andre Paulsen. Johannessen skal også være ønsket av nyopprykkete Rosenborg.
Både Johannessen og Paulsen har fått et tilbud fra Dragons.
Ellers er det klart at Remo Nicolaisen, Adrian Saxrud Danielsen og Andreas Paulsen Aas blir tatt opp i A-stallen, som trolig vil inneholde 23 spillere.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke