16. des
SPENNENDE: Det er duket for spennende oppgjør når Brian Foster i Lillehammer-buret møter Linus Johansson pg Storhamar.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN.
 
HA skriver om Lillehammer også
Hamar Arbeiderblad øker dekningen av mjøsderbyene i hockey. Det vil glede Lillehammer-publikummet også.

Publisert: 06.mar.2015 11.59
Oppdatert: 06.mar.2015 12.00

HA-sporten satser selvsagt tungt på Storhamar og ishockey. Og satsingen blir ikke mindre under kvartfinalene mellom Storhamar og Lillehammer. Det vil nemlig bli laget en ekstra side etter hver kamp hvor vi vil lage saker om hvordan Lillehammer ser på kampene mot Storhamar.

I den forbindelse vil det også bli flere eksemplarer av Hamar Arbeiderblad å finne i løssalgsstativene på Lillehammer.

Vi har fått en formidabel respons på at vi lager mye hockeystoff, og vi ser at interessen er veldig stor nå foran lokaloppgjørene mellom Storhamar og Lillehammer. Vi ønsker å tilfredsstille denne interessen med å gi et ekstra lesetilbud. Det gjør vi ved å lage en ekstra side fra kampene med intervjuer fra Lillehammers garderobe. Vi tror det vil interessere både våre faste lesere og Lillehammer-publikummet som vi vet leser mye av hockeystoffet vårt ellers også, sier Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Det har vært til dels kraftige reaksjoner i hockeymiljøet på Lillehammer at deres lokalavis - GD - ikke har hatt dekning av hockeykampene som begynner seint på kvelden i sin papiravis på grunn av nye deadlinerestriksjoner. Steen Hansen avviser at HA nå vil utnytte dette og utvide satsingsområdet sitt.

- Dette er et engangsstunt i forbindelse med kvartfinalene. Vi blir uansett ingen Lillehammer-avis. Storhamar skal fortsatt ha hovedfokuset vårt. Det er heller ikke noe nytt at vi henter kilder fra motstanderlagene til Storhamar. Det som er nytt, er at vi sier fra om det på forhånd og gir det litt mer plass, slik at de hockeyinteresserte på Lillehammer vet at de også finner stoff om deres lag i Hamar Arbeiderblad, sier Steen Hansen.

Hamar Arbeiderblad sender tre ganger så mange aviser som vanlig til fire ulike utsalgssteder på Lillehammer dagen etter hver kvartfinalekamp. Det blir hos alle de tre Narvesen-kioskene på Lillehammer og hos Quick Kiosken på Strandtorget.

Kampene mellom Storhamar og Lillehammer kan du også følge på h-a.no. Der får du direktesending før, under og etter hver kamp i tillegg til hockeymagasinet Rinkside etter hver kamp i Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke