23. aug
 
Håper fortsatt på Lillehammer i kvartfinalen
1-5-tapet til tross: Storhamar-fansen lar seg ikke skremme av lillebroren.

Publisert: 31.jan.2015 20:21
Oppdatert: 31.jan.2015 20:21

Tabelltoer Storhamar Dragons møtte tabellsjuer Lillehammer i Hamar OL-Amfi. Det endte med 1-5 og en aldri så liten depresjon blant de gulkledde på tribunen.

- Stemningen er ikke på topp her nå, nei. Det er veldig mange sure folk. Vi ser ingen innsats hos spillerne på isen i dag, og da blir man deprimert av å stå her oppe, sier Anne-Lise Syversen i videoen øverst på siden.

Det er nokså sannsynlig at lagene sees igjen om ikke altfor lenge. Den ene NM-kvartfinalen kan nemlig fort bli et vaskeekte Mjøs-derby.

- Vi håper fortsatt på det, men vi må opp i ringa hvis vi skal klare å slå dem. Det vi gjør i dag, nytter ikke, sier Syversen misfornøyd.

- Er du skuffet?

- Jeg er rimelig skuffet. Veldig skuffet. Kjempeskuffet, sier den trofaste Storhamar-supporteren bestemt.

Får støtte fra ti-åring

Ti år gamle Ada Sigland sto midt blant Storhamars supportergjeng og så sin første hockeykamp i Hamar OL-Amfi lørdag. Selv om vertene kollapset på isen, hevder hun at det frister å komme tilbake.

- Det ga mersmak, sier hun, om enn nølende.

- Så du vil komme tilbake selv om det gikk som det gikk?

- Det var egentlig ganske dumt at de tapte, innrømmer hun.

Venninna Ingrid Johanne Bekkevold (10), som sto bak Adas hockeydebut, er imidlertid krystallklar i sitt svar på samme spørsmål.

- Det kan hende Storhamar bare hadde en dårlig kamp og ikke var helt på topp, så jeg kommer tilbake. Det gjør jeg alltid, avslutter hun.

 
KOMMER TILBAKE: Storhamars ti år gamle supportere Ada Sigland og Ingrid Johanne Bekkevold har ikke sett sin siste hockeykamp. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
FRUSTRERT GJENG: Storhamar-fansen fikk ikke mye å glede seg over da Lillehammer vant 5-1 i Hamar OL-Amfi. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke