7. des
Martin Blakseth er skadet igjen.
 
Håper kneskinne kan bli redningen
Martin Blakseth er igjen skadet etter at han fikk en smell i kneet i landskampen mot Frankrike.

Publisert: 19.des.2011 04.12
Oppdatert: -

- Jeg fikk en trøkk i kneet, men vet ikke hvor alvorlig det er, sier Martin Blakseth Huse (22) til HA-sporten.
Det var i den andre kampen i Euro Hockey Challenge i Ljubljana uhellet var ute. 1. periode var nesten ferdig da Martin ble taklet av en fransk spiller.
- Det var en litt sen takling, og jeg ble truffet i kneet, som fikk seg en trøkk, sier 22-åringen til HA-sporten.
Uvisst hvor lenge
Det antydes at leddbånd i kneet kan ha blitt strekt, men selv er Martin usikker på omfanget av skaden.
- Jeg har ingen erfaring med slike skader, og vet ikke hvor galt det er. Det får jeg forhåpentlig beskjed om av fysio'n i dag, sier Blakseth Huse.
Han har således ingen formening om han blir klar til Storhamars julekamper, men håper å minske avbrekket så mye som mulig ved å trene og spille med kneskinne.
Sto over 12 kamper
Skader kommer aldri beleilig, men det er naturligvis ekstra surt for Storhamar-spilleren som fikk med seg tre kamper etter å ha vært ute i 12 matcher da han pådro seg brudd i hånda mot Lørenskog 16. oktober.
Han var tilbake på Dragons mot Vålerenga.
Etter at Roy Johansen fikk noen forfall på landslaget til Euro Hockey Challenge, tok han med den lovende Storhamar-spilleren til Ljubljana, men det ble bare en kamp og en periode på Martin før han igjen ble skadet.
For Norge startet det med 4-1-tap for Slovenia torsdag, fortsatte med 3-1-nederlag for Frankrike fredag og 4-1-tap for Russlands B-landslag lørdag.
Når Roy Johansen skal ta ut VM-troppen, har han 15-16 spillere i tillegg som vil kjempe om en plass på laget. Blant dem har vi Storhamars back Lars Løkken Østli som også denne gangen måtte melde skadeforfall.
- Det er viktig at de spillerne som var med i Ljubljana, får erfaring på dette nivået, sier Roy Johansen.
- De yngre spillerne trenger flere kamper på internasjonalt nivå. Selv om vi tapte alle kampene, var det jevne matcher, men i flere av spillets faser var vi for svake. Laget manglet defensiv trygghet, og det var en del å rette på i spill uten puck, sier Roy Johansen til HA-sporten.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke