6. des
AM­BI­SI­ØS: Aleks­an­der Smir­nov hå­per det kom­mer 5.000 på kamp søn­dag.Foto: Arve H. Bly­stad
 
Håper på 5.000 mot VIF
En for­nøyd Aleks­an­der Smir­nov hå­per at 24 mål på de tre sis­te kam­pe­ne gjør at det kom­mer mye folk i folkespillerkampen mot Vå­ler­en­ga søn­dag.

Publisert: 10.okt.2014 04.00
Oppdatert: 10.okt.2014 04.00

- Jeg tror det kom­mer 5.000 til­sku­e­re, sier rus­se­ren og er kan­skje klar over at han tar litt hardt i, men ar­gu­men­te­rer: - Vi tren­ger hver enes­te kro­ne en slik kamp kan dra inn. Jeg opp­ford­rer alle fans til å dra med seg na­b­oen på kamp, sier Smir­nov som selv­sagt er let­tet over at Stor­ha­mar, nok en gang, be­sto prø­ven mot et M/S-lag de har hatt fullt av trøb­bel mot tid­li­ge­re.

- Vi har hatt en fin stig­ning fra Spar­ta-kam­pen og går på ba­nen for å hol­de fast ved den gode ut­vikl­in­gen. Selv­sagt blir Vå­ler­en­ga-kam­pen en helt an­ner­le­des kamp, men nå fø­ler jeg at vi har fått sta­bi­li­sert for­svars­spil­let vårt. Det er all­tid nøk­ke­len til fram­gang, sier Smir­nov.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke