20. aug
 
Håper på stappfullt «fjøs» mot Vålerenga
Storhamar anbefaler folk å sikre seg billett på forhånd, før torsdagens storkamp mot Vålerenga.

Publisert: 07.jan.2016 10:17
Oppdatert: 07.jan.2016 10:46

Det pleier å være litt ekstra trykk rundt oppgjørene mot Vålerenga, og det er en klassiker i norsk hockey.

Det har Hamar-publikummet fått med seg, og administrasjonsleder i Storhamar Hockey, Maren Lerfald-Hagen Stensby kan melde om stor pågang på billettsalget.

- Vi har solgt 3239 billetter torsdag morgen. Det er inkludert sesongkort. Det er fremdeles en del billetter igjen, forteller hun til HA-sporten.

Med en kapasitet på 5200 denne sesongen, anbefaler hun folk som vil være med på hockeyfesten, om å gå inn på nett og sikre seg billett i god tid før kampstart. Klubben har imidlertid tillatelse til å ta inn 7000 tilskuere. 

Hun mener fullsatt hall absolutt er innen rekkevidde torsdag kveld.

- Ja, det tror jeg. Vi har ikke hørt om det kommer så mange fra Oslo, men erfaringsmessig pleier det ikke å komme så veldig mange derfra, forteller Stensby. 

I romjula for ett år siden, var Hamar OL-Amfi stappfull av folk. I jula som var nå, fikk ikke Storhamar noen storkamper hjemme, og adminstrasjonslederen håper folk har igjen noe av romjulsfølelsen og kjenner sin besøkelsestid. 

- Det er Vålerenga vi snakker om. Siden vi ikke fikk dem i romjula, kanskje vi kan få til en «etter-romjuls-steming» i kveld, sier hun håpefullt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke