20. jun
 
Håper Schmidt blir klar til Stavanger-kampen
Trener Michael Smithurst håper den nye backen, Bryan Schmidt (32), blir klar til torsdagens kamp.

Publisert: 19.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
I går kom backen til Norge og Hamar, og var nesten ikke innenfor garderobedøra før materialforvalter Jostein Smeby begynte å tilpasse utstyr.
- Jeg gleder meg til å spille for Storhamar. Jeg har hørt mye bra om klubben og landet, sier 32-åringen, som har spilt 117 seriekamper i AHL, og som er en robust mann med sine 1,92 meter og 95 kilo.
- Jeg liker å spille fysisk hockey. Jeg er best defensivt, men jobber hele tida for å bidra offensivt. Jeg har et bra skudd, og har spilt mye powerplay, sier 32-åringen, som også har spilt 98 seriekamper i den tyske toppserien DEL.
Amerikaneren trente en rolig økt sammen med laget i går ettermiddag.
Dagens kamp mot Vålerenga kommer litt for tidlig.
- Vi håper han kan være med mot Stavanger torsdag. Forsikringen er i orden, og resten av papirmølla starter mandag. Det dreier seg om transferkort, i tillegg til oppholds- og arbeidstillatelse, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke