20. aug
Snorre Hallem
 
Hallem vraket som kaptein
Stavanger Oilers har hatt en forferdlig sesongåpning. Nå må laget kjøre buss til alle bortekampene. I tillegg har Hamar-gutten Snorre Hallem mistet kapteinsbindet til Anders Myrvold.

Publisert: 08.okt.2008 06:20
Oppdatert: -

Stavanger Oilers har eliteseriens desidert største budsjett, men har bare tatt seks poeng på sesongens første seks kamper. 

Dermed er de allerde ti poeng bak ledende Sparta. Nå har ledelsen i klubben sett seg lei på de dårlige resultatene og satt ned foten. 

I en hel måned fremover må spillerne kjøre buss til bortekampene. Ledelsen har ikke bare tatt grep på det utenomsportslige. Også på isen vil det bli forandringer. Snorre Hallem er blitt fratatt kapteinsrollen. Det ansvaret er det nå Anders Myrvold som har fått. 

- Det stemmer. Vi følte behov for en endring i spillergruppa. Vi må få alle til å trekke i tauet i samme ende, daglig leder i Stavanger Oilers, Pål Haukali Higson til Aftenposten.no. 

- Dette er delvis en straff for manglende resultater. Samtidig er det et økonomisk aspekt her. Dårlig spill gir færre folk på kampene, og færre folk på kampen gir mindre penger i kassa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke