buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLAR: Hampus Gustafsson gleder seg til å møte Stavanger i DNB Arena i morgen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Gustafsson vil utnytte underdog-stempelet
Svensken føler seg frisk og rask etter noen dager med hvile hjemme i Malmö.

Publisert: 27.mar.2016 17:20
Oppdatert: 27.mar.2016 18:07

I morgen reiser Storhamar til Stavanger for å spille den første av potensielt sju semifinaler mot den regjerende norgesmesteren.

Hampus Gustafsson er klar for å bryne seg på Petter Thoresens mannskap.

- Det blir morsomt å komme i gang igjen. Jeg, Jacob (Berglund) og Oskar Östlund var i Malmö da vi fikk noen fridager etter den siste Sparta-kampen. Vi kjørte i seks timer og 40 minutter, men det var det verdt. Det var deilig med noen fridager, sier han.

Storhamar har kun scoret én gang i løpet av de to matcher i DNB Arena denne sesongen. Men Gustafsson tror Storhamar kan holde dampen oppe fra Sparta-matchene.

- Stavanger er favoritter, så vi kan gå ut og gi full gass. Vi kan slippe håndbrekket. De har presset på seg, og vi må prøve å utnytte av vi slår nedenifra, sier Gustafsson.

svenskerekka

Han, Jacob Berglund og Mikael Zettergren sto for elleville 36 målpoeng mot Sparta. Svenskerekka herjet regelrett med blåtrøyene fra Østfold.

- Det trillet inn veldig mange pucker for oss. Det blir vanskelig å gjøre like mange poeng mot Stavanger, for de er mye smartere defensivt. Sparta skulle drepe i hver takling, og så fikk det heller stå til at de ga bort overganger bakover, sier han.

spiller for ny kontrakt

Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen rekker ikke morgendagens kamp, og det gjør at Storhamar er nødt til å spille på få folk. Men det plager ikke Gustafsson.

- Noen ganger blir man sliten og trøtt av å spille på få spillere, men mor Sparta opplevde jeg det ikke på den måten. Jeg følte meg fresh, selv om vi gikk på få spillere, sier Gustafsson, som er klar over at sluttspillet er viktig med tanke på framtiden.

- Sluttspillet betyr alltid mye, og særlig i min posisjon. Jeg håper å gjøre det bra, så får vi se hva som skjer når vi er ferdige. Nå har jeg fullt fokus på matchene vi skal spille. Vi skal kjøre på, lover han.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat