18. aug
BLIR? Jakob Berglund vil motta et kraftig forbedret kontraktstilbud etter sesongslutt. Her er han under fredagens semifinale i DNB Arena.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Vil strekke seg langt for å beholde Berglund
Jakob Berglund vil få tilbud om en vesentlig forbedret kontrakt med Storhamar.

Publisert: 02.apr.2016 17:20
Oppdatert: 02.apr.2016 17:20

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen forteller til HA-sporten at han har økonomisk rom for å gi publikumsfavoritt Jakob Berglund et forbedret kontraktsforslag.

Rakstad-Larsen forteller at han ser veldig positivt på mulighetene for å kunne beholde svensken, og at det økonomiske handlingsrommet gjør det enklere å forlenge med Berglund.

- Ja, det er det, forteller Rakstad-Larsen.

Forbedret tilbud

Per nå er ikke partene i forhandlinger, men de har hatt muntlige samtaler rundt svenskens framtid.

- Jakob har en kontrakt ett år til, men jeg har, uten å gi ham et tilbud, sagt til Jakob at han vil få et bedre tilbud, forteller han.

Tilbudet Berglund vil få fra Storhamar innebærer at han vil tjene nok til å kun fokusere på hockeyen.

- Ja, det er det. Jeg har sagt det, så han ikke tror at det han sitter med i dag er det vi kan tilby ham opp mot andre tilbud som han sikkert får, forklarer Rakstad-Larsen.

Kryptisk Berglund

Han forteller at han har fått positive signaler fra Berglund vedrørende mulighetene for at han fortsetter i Storhamar-trøya.

Jeg har fått signalet at hvis det dukket opp en god SHL-klubb, så tror jeg han vil prøve det. Men hvis det ikke gjør det, så tror jeg at han blir. 

Berglund er for tiden Storhamars poengkonge i sluttspillet, med 16 poeng på ni kamper, og til HA-sporten forteller han at han kun vil ha fokus på det som foregår ute på isen i semifinalene, og at eventuelle forhandlinger må vente.

- Jeg venter med alt sånn til etter sluttspillet, forklarer Berglund smilende.

Søndag er det duket for ny semifinale i Hamar OL-amfi. Etter fredagens Storhamar-triumf i DNB Arena, leder Hamar-laget nå 2-1 i kamper, og kan søndag ta et langt steg på vei til finaleplass.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke