21. jun
 
Har signert ny toårskontrakt
Allerede på nyåret kommer Pål Johnsen til å passere Tom Erik Olsen på adelskalenderen. Nå har 33-åringen også signert en ny toårskontrakt.

Publisert: 30.nov.2009 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: Olsen står oppført med 680 kamper i gult og blått. Etter 24 seriekamper i år, har Johnsen 673.

Selv om han begynner å dra på årene, avviser ikke Johnsen at det er slutt etter det heller.
- Da jeg har spilt ut den kontrakten er jeg 36 år. Så lenge jeg klarer å bidra, ser jeg ingen grunn til å gi meg. Om jeg fortsetter enda lenger, er åpent, men det er vanskelig å si, smiler Johnsen, som tidligere har luftet tanker om å spille til han er 40.
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen er strålende fornøyd med å ha forlenget med poengkongen.
- Han har ikke vært så god på så lenge jeg kan huske. Det strekker seg i hvert fall tilbake til han fikk gullpucken i 2000. Det sier mye om Pål og det arbeidet han har lagt ned.
- For oss er det også viktig i forhold til sammensetningen av laget. Pål tar de unge spillerne under seg, og passer på dem. Samtidig er han flink til å sette krav, som noen må gjøre. Jeg tror faktisk det er mulig for ham å spille til han er 40, og det skal bli en meget tøff oppgave å ta ham igjen på adelskalenderen, sier Coba.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke