buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
PÅ LAG: Styreleder Stein Onsrud og daglig leder Erik Kristiansen i Storhamar Dragons har stor tro på det kommende aksjesalget.
 
Har verdsatt Dragons til 12 millioner kroner
Leverandørgjelda på 1,8 millioner skal betales i løpet av tre måneder som følge av aksjesalg.

Publisert: 17.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Storhamar Dragons med styreleder Stein Onsrud og daglig leder Erik Kristiansen i spissen har lagt konflikten bak seg og ser for seg en lys felles framtid for yngres og elite.
På veien dit starter de nå det varslede aksjesalget med et møte i Vikingskipet mandag kveld.

Ønsker en åpen klubb

Ifølge Onsrud og Kristiansen er det fire hovedgrunner til at de nå søker nye eiere:
* Det skal styrke økonomien.
* Åpne opp og demokratisere Storhamar Dragons.
* Det skal gi tilgang på kapital, kompetanse og ressurser.
* Og det skal sørge for en utvikling av det sportslige produktet.
- Vi vil utvikle oss til å slåss på nasjonalt nivå sammen med regionen vår. I 2024 står motorvei og jernbane klar. IKEA, kulturhus err på plass for lengst. Det skal komme 20.000 flere innbyggere innen 2035. Vi må være i forkant her, sier Erik Kristiansen som mener det nå er svært realistisk at Wang etablerer seg med sitt toppidrettsgymnas.
- Det vil gi oss en helt ny bærekraft for området vårt rent idrettslig med muligheter for samdrift av håndball og ishockey og ikke minst bruk av arenaene. Med toppanlegg i fotball og svømming og flere andre idretter også, ligger det enorme muligheter her.
- Hvis vi skal kunne ta de skrittene vi ønsker sportslig må vi tilføre virksomheten kapital og som vil drive det langsiktig.

Selger først 25 prosent

I den forbindelse har de gjort en markedsvurdering av Dragons. Og landet på at klubben er verdt 12 millioner kroner.
- Vi har gjort en vurdering av hele merkevaren Storhamar Dragons. Vi har satt det til 12 millioner kroner og vi selger aksjer til 24 kroner pr. aksje. I første omgang skal vi selge 25 prosent av aksjene, som vil gi oss 2,9 millioner kroner inntekter. Da får vi også kvittet oss med den kortsiktige leverandørgjelda vår. Etter hvert kan det bli aktuelt å selge enda flere aksjer. Det er ingen nedre grense for hvor mye yngres og elite skal sitte med av aksjer. Det vil forundre meg om vi ikke har solgt for to millioner kroner før 10. september, sier Kristiansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat