17. aug
 
Hesbråten ble overrasket over Stavanger Oilers
Lars Erik Hesbråten har funnet storformen i sluttspillet. Onsdag kveld lover han ny tøff kamp for Stavanger Oilers.

Publisert: 30.mar.2016 11:49
Oppdatert: 30.mar.2016 18:44

Mandag satte Kongsvinger-gutten inn 1-0-scoringen, etter en pasning fra Christian Bull som var så deilig at noen lignende pasning knapt kan ha blitt levert i norsk hockey tidligere.

Se scoringen nederst i artikkelen.

Onsdag formiddag var Hesbråten meget blid og positiv på vei ut på formiddagstreningen, og han gleder seg voldsomt til den andre semifinalen i kveld.

Passive Oilers

- I kveld blir det spennende. Det blir garantert masse folk, og vi har fått hjemmebanefordelen nå. Vi må bare gå ut som vi gjorde i forrige kamp og ikke legge oss bakpå. Prøve å skape noen sjanser og få litt trykk på dem, så de skjønner at det ikke blir noen lett match, forteller Hesbråten.

Under den første semifinalen mandag var det mange som lot seg overraske over hvor svake og "flate" Oilers var i førsteperioden. Den følelsen deler Hesbråten, som ser ut til å ofre alt av lemmer og lår i alle dueller under sluttspillet. 

-  Ja, i alle fall der borte. De pleier å komme ut ganske hardt der borte, men det synes jeg ikke de gjorde nå. Det kan nok være annerledes i kveld. Jeg tipper de har fått beskjed om at det ikke skal skje igjen, sier han med et lurt smil.

Lover å score

Selv om Storhamar-gutta nå leder 1-0 i kamper, i best av syv-serien, tviholder han på at Storhamar fremdeles er underdogs.

- Ja, det er vi. Det passer oss bra. Vi vet at det blir tøft, og vi må spille bra forsvarsspill og ta det derfra, sier han.

Og han lover følgende dersom han får en ny backhand-flipper fra Bull onsdag kveld:

- Da lover jeg å score, slår han fast, før han lo litt og tuslet inn i garderoben for å gjøre seg klar for trening. 

Se scoringen her:

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
I FORM: Lars Erik Hesbråten har vært meget god så langt i sluttspillet.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke