23. aug
 
Hesbråten forventer at han topper fjoråret
Lars Erik Hesbråten har aldri scoret flere mål på en sesong enn de 23 han satte inn i fjor. I år har han som mål å toppe det.

Publisert: 02.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg bør opp på det nivået, om ikke bedre, i år også, sier Lars Erik Hesbråten. Han står oppført med tre pinner i målprotokollen på de første fem kampene.
- Jeg spiller overtall, og i andrerekka sammen Christian Larrivèe. Han er god til å legge pasninger, så jeg bør score en del mål, mener Kongsvinger-gutten.
Det har ikke sprutet ild av dragene i overtallspillet så langt.
Hesbråten er usikker på hvordan de skal rette på det.
- Det er vanskelig å trene på det. På trening vet alle hva vi skal gjøre, og da blir det lettere å stoppe. Men vi har gjort noen grep.
Blant annet har de byttet side å spille på i sona.
- Og vi må prøve å gjøre det enklere. Vi har heller ikke vært sterke nok foran mål. Det betyr at pucken blir slått ut og vi må begynne på nytt. Jeg synes det var bedring i det å etablere spill i sona mot Rosenborg, men vi har litt å gå på der også, sier Hesbråten, som også mener at skader på Lystad Jacobsen og Hjelm har ført til at rytmen ikke har vært optimal.
- Den andre formasjonen har gjort det litt bedre. Vi har byttet folk ofte, sier Hesbråten, som kaller midtperioden mot Rosenborg katastrofal.
- Vi må skjerpe oss defensivt, og gå mer på skøyter. Det skal vi rette på inn mot kampen mot Manglerud Star søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke