24. jun
 
Hesbråten på A-landslaget

Publisert: 01.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-spilleren Lars Erik Hesbråten (25) får en ny på det norske A-landslaget. Landslagssjef Roy Johansen ønsker å se Kongsvinger-gutten i aksjon i slovenske Jesenice 16.-18. desember. Der spiller Norge mot Østerrike, Ungarn og vertsnasjonen.
Hesbråten får belønningen etter en god høstsesong i den gule og blå drakta hvor han står med blant annet står med 10 mål på 21 kamper. Tidligere Dragons-spiller Eerikki Koivu er med i troppen, etter å ha fått norsk pass. Det er også Hamar-guttene Lars Løkken Østli, Marius Holtet og Patrick Thoresen.
Men Storhamar har fått med flere på landslagene. Ole Petter Øvergaard og Magnus Eikrem Haugen er tatt ut på U16-landslaget som skal møte Sverige, Finland og Danmark i en nordisk turnering i Skien fra onsdag 15. til søndag 19. desember.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke