buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hesbråten skadet - mister landslagssamlingen
Lars Erik Hesbråten gikk av isen tidlig i 1. periode etter en smell i skulderen. Kongsvinger-gutten mister dermed ukens landslagssamling.

Publisert: 07.feb.2011 04:12
Oppdatert: -
TRONDHEIM: Hesbråten fikk fornyet tillit av landslagssjef Roy Johansen etter at han var tilbake på A-landslaget ved forrige samling. I dag skulle Hesbråten ha reist inn til Lørenskog og møtt resten av troppen. Den turen kan han bare glemme.

Slitt med skulderen før

- Jeg kan vente til i morgen (i dag), å se an, men jeg tviler på jeg kan spille, sier Hesbråten mens han strever med å få på seg buksa.
Han fikk en solid trøkk i skulderen tidlig i kampen, han prøvde to bytt senere, men var sjanseløs.

Skadsdammen også skadet

- Det var bare å gi opp.
Han fikk en smell i den samme skulderen i september.
- Den er ikke ute av ledd, jeg fikk bare en solid trøkk, sier «Hes».
Tre andre drager forlot også isen underveis i kampen.
Cato Ørbæk og Adrian Saxrud Danielsen gikk begge av med feber, mens Eirik Skadsdammen måtte av med det som trolig er en hjernerystelse.
- Jeg ble taklet, så falt ned med hjelmen rett i isen, forteller Skadsdammen, som kan trøste seg med at det ikke er kamp før om 11 dager.

Bred stall

Storhamar har hatt særdeles lite skader denne sesongen. I Trondheim kunne de endelig glede seg litt ekstra over den brede troppen.
- Jeg har egentlig bare ventet på at skadene skal komme. Denne gangen måtte fire mann av, men troppen er så bred at vi klarte oss fint, sier Peter Johansson.
Tremålsscorer Joakim Jensen mener det er en jobb over flere år som har ført til den brede stallen Storhamar innehar nå.
- Jeg kan ikke huske at vi har hatt en så bred stall mens jeg har vært. Storhamar har satset ungt hele veien, samtidig har vi nå fått inn flere rutinerte spillere, som gjør stallen så god.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat