25. jun
SOM EN VEGG: Robert Hestmann fikk sjansen i Dragon-kassa og sto som en vegg i Trondheim
 
Hestmann som en vegg
 Rosenborg - Storhamar 1-3   I en ny vanskelig bortekamp, et Rosenborg-lag som har hatt et brukbart tak på Dragons, og med sine raske kontringer vant det første oppgjøret i Leangen, vant Storhamar 3-1.

Publisert: 02.des.2010 20:47
Oppdatert: -
Etter første periode var det målløst, i en kamp der Andreas Gröndahl manglet i andrerekka.
I midtperioden løsnet det imidlertid for Hamar-laget, og Joakim Jensen kunne gi de blågule ledelsen 1-0 etter pasning fra Blake Cosgrove. Snikskytteren var sikker alene med Micka i Rosenborg-målet, akkurat som Christian Remo Nicolaisen var da han doblet ledelsen like etterpå. Eirik Skadsdammen og Cosgrove igjen ble kreditert målgivende pasninger.
I tredjeperiode kom Rosenborg stadig med farligheter, men keeper Robert Hestmann - som hadde fått en etterlengtet sjanse til å spille på bekostning av Trevor Koenig - reddet mesterlig mange ganger. Han måtte gi tapt en gang, da Inge Stokvik puttet på en sjanse der Hestmann var sjanseløs.
Etter noen nervepirrende minutter på slutten, fikk Storhamar to minutter med en mann mer på isen. Hjemmelaget ryddet unna, men mot slutten serverte Pål Johnsen til Jensen, som scoret sitt andre for dagen og sikret tre viktige poeng.
Robert Hestmann ble kåret til dragenes beste spiller, mens målscorer Stokvik stakk av med den samme tittelen for hjemmelaget.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke