14. des
AKTUELL: Patrick Thoresen skal være høyaktuell for å starte kommende sesong i Storhamar-trøya.
 
Hevder Thoresen er Storhamar-aktuell
Patrick Thoresen bekrefter at det kan være aktuelt å spille for Storhamar kommende sesong.

Publisert: 09.mar.2016 15.00
Oppdatert: 09.mar.2016 15.48

Overfor TV 2 forteller Patrick Thoresen at å starte neste sesong med spill for Storhamar kan bli aktuelt.

Hamar-gutten har tidligere overfor HA-sporten bekreftet at rapportene om at han har sagt opp kontrakten med Djurgården etter sesongen, er fullstendig feil.

Til TV 2 forklarer Thoresen at han har fortalt klubben at det kan bli aktuelt å bryte kontrakten ved sesongslutt, men at han fremdeles ikke har tatt en avgjørelse. 

Familien til Thoresen flyttet hjem til Hamar denne sommeren, og det er grunnen til at hockeyproffen vurderer en retur til Storhamar.

Han svarer følgende på spørsmål om Storhamar er et alternativ neste sesong:

– Absolutt, det er det. Jeg kommer nok ikke til å være en hel sesong i Storhamar, men det er mulig at jeg starter der, innrømmer han.

I september skal det norske landslaget spille OL-kvalifisering på hjemmebane, med far Petter Thoresen som trener. Patrick Thoresen forklarer at det er noe han har veldig lyst til å være med på, og han ønsker dermed å være i kampform til kvalifiseringen.

Ifølge TV 2 skal det være drøftet en løsning hvor Thoresen begynner sesongen i Storhamar, for så å bli utlånt til en annen klubb. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke