23. aug
 
Hoel Johannessen tar plassen til Paulsen
Rune Gulliksen gjør en endring før kveldens femte kvartfinale i Lørenskog ishall.

Publisert: 12.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Rune Gulliksen gjør en endring før kveldens femte kvartfinale i Lørenskog ishall.
HAMAR: Trener Rune Gulliksen var godt fornøyd med måten dragene snudde en elendig 1. periode til en skikkelig arbeidsseier tirsdag. I kveld kan de bli semifinaleklare med seier i Lørenskog ishall.
Simen Hoel Johannessen får mulighet til å være med å kjempe om det siste stikket i kvartfinaleserien til fordel for André B. Paulsen i Storhamars tredjeformasjon.
Johannessen kom inn for den tidligere Stjernen-spilleren i tredjeperiode i tirsdagens kamp, og viste god arbeidsmoral og satte inn et par solide taklinger.
Det er Rune Gulliksen enig i:
- Simen er god i slike kamper. De er to helt forskjellige spillere i forhold til vekt og fysikk. Jeg tror det kan være en smart endring. Dessuten følte heller ikke Paulsen seg helt på topp, og da er det veldig greit, mener Gullik.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke