20. aug
LITE ISTID: Marius Holtet er med, men får lite istid i Färjestad.
 
Holtet snart finaleklar
Marius Holtet (23) er snart finaleklar, enten mot Frölunda eller HV71. I kveld spiller hamargutten den fjerde semifinalen mot Skellefteå. Färjestad leder 3-0 i kamper.

Publisert: 25.mar.2009 08:11
Oppdatert: -
HAMAR: Ikke nok med at Holtet & Co. har vunnet de tre kampene. De har gjort det på en overlegen måte: Først 2-0, så to ganger 6-0.

Laget fra Karlstad har vunnet 14 strake seirer.
Keeper Jonas Gustavsson har satt rekord i sluttspillet med 222 minutter og fire sekunder uten baklengs.
Marius Holtet har fått føle den tøffe konkurransen i Färjestad. I kvartfinalene satt han ofte uvirksom som ekstraforward, men da Micke Johansson ble skadd, steppet Holtet inn mot Brynäs. Han tok godt vare på sjansen: To mål og en assist!
- Sist det skjedde, var i en kamp for Iowa Stars mot San Antonio i AHL i fjor. Da gjorde jeg tre mål, ler Holtet, som neppe kan regne med mye istid mot Skellefteå i den fjerde semifinalen.
Han var benket da Faærjestad vant 6-0 hjemme i den andre semifinalen, men spilte to perioder mandag kveld.
- Det er aldri moro å se på. Jeg vil jo spille, men vi har et bra lag. Det er bare å bite tennene sammen, trene steinhardt og ta sjansen når den kommer, sa Holtet etter de tre scoringspoengene mot Brynäs.
Holtet er kommet i skyggen av de to andre nordmennene i Färjestad. Både Jonas Holøs og Anders Bastiansen (2+6 i sluttspillet!) har fått mye skryt og mye istid.
Hvis Färjestad mot formodning skulle tape mot Skellefteå hjemme i kveld, venter en femte kamp hjemme torsdag. En eventuell sjette kamp spilles lørdag borte i Skellefteå.
Färjestad ordnet fire strake seirer mot Brynäs i kvartfinalen: 2-0, 2-1, 4-0 og 2-1 og er ubeseiret i sluttspillet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke