16. des
 
Holtet tror han rekker Danmark-kampen
Norges andrerekke med Marius Holtet fikk kritikk etter Finland-kampen, og svarte på den med godt spill og mål i går. Senere forlot Holtet isen med lyskesmerter, men tror han rekker Danmark-kampen i morgen.

Publisert: 28.apr.2009 05.01
Oppdatert: -
ZÜRICH: - Jeg tror jeg blir klar igjen til Danmark-kampen. Det var veldig vondt med en gang, men har gitt seg litt nå, sa Marius Holtet om smellen han fikk i lysken i begynnelsen av 2. periode, før han var uheldig igjen, og fikk en vridning i samme lyske midtveis i siste periode.

- Jeg har fått noen tabletter av legen, og tror jeg blir klar. Vi får se hvordan det kjennes ut i morgen, sa Holtet i går.
Først ble han kreditert for Norges første mål, da et skudd fra Tommy Jakobsen fant veien i nettet.
Det ble senere omgjort.
Korrekt, i følge Holtet.
- Det var nok riktig. Jeg kjente ikke at den var borti kølla. Skuddet gikk via den tsjekkiske backen som sto bak meg.
Andrerekkas Mats Zuccarello Aasen banket også inn Norges andre mål i overtall. Med de to scoringene, og ellers godt spill svarte rekka, som kompletteres av Morten Ask, på kritikken de fikk av Roy Johansen etter Finland-kampen lørdag.
- Jeg synes vi svarte ok på den. Vi fikk ett mål framover, og endte kampen med pluss en i statistikken. Jeg synes vi kjørte bra på i offensiv sone. Nå peker formkurven bare en vei, lover Holtet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke