20. aug
 
Holtet var et lyspunkt
Marius Holtet (24) hadde farten og den rette innstillingen i kampen mot Slovakia. Han mener de må luke bort de enkle feilene mot Finland.

Publisert: 05.mai.2008 09:24
Oppdatert: -
Han deppet ikke så mye over at det ble 1-5-tap for Slovakia i åpningskampen natt til søndag.
- Jeg følte at vi var inne i mye av kampen. De får et par enkle mål som ødelegger. Det er små misser av oss som blir avgjørende. Jeg synes vi spilte en bra kamp. Det går an å lære noe av dette, sa Marius Holtet til NTB.
Hamar-spilleren med solid erfaring fra spill på smalere baner i AHL og Iowa Stars har vokst som ishockeyspiller og var et norsk lyspunkt.
- Marius var veldig bra og har tatt et godt steg videre siden 2006, slo landslagssjef Roy Johansen fast.
- Jeg er vel blitt litt mer voksen enn sist, sa Holtet selv om skrytet fra treneren.
Mot Slovakia spilte han i rekke sammen med Morten Ask og Martin Røymark. Han var også tiltenkt en rolle i spill fem mot tre på grunn av sin høyrefatning på kølla.
- Det gjelder å holde seg kompakt i duellene. Jeg spilte mye på blålinjen i overtall for Iowa. Håper jo at jeg får sjansen her også, sa han.
- Vi skal analysere overtallsspillet vårt og se om det trengs justeringer. Marius er helt klart et mulig valg. Ikke bare på blålinjen, men også foran mål, sa Johansen. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke