15. des
 
Hør Pål Johnsen snakke ut om sin magiske kveld og hockeyliv
Pål Johnsen ble hyllet av publikum før, under og etter kampen. I Rinkside snakker han ut om hockeylivet sitt etter 2-1-seieren mot Stavanger.

Publisert: 16.apr.2015 22.54
Oppdatert: 17.apr.2015 08.41

Han tok en æresrunde til på isen og til trampeklapp klinte han pucken i  mål en siste gang i OL-Amfi'n. Til enorm jubel selvsagt, for dette var kvelden hvor publikum ble igjen lenge etter kampen.

Det var en magisk siste kveld med gjengen i OL-Amfi'n for Pål Johnsen. I Rinkside bekrefter han at han gir seg etter denne sesongen, men at han nå jakter på sin sjuende "bøtte" i Stavanger lørdag.

BILDEGALLERI: Se blinkskuddene fra Storhamar-seieren

- Hockey har betydd alt for meg, sier Johnsen før han snakker videre om både den magiske kvelden, muligheten til å vinne i Stavanger og hvordan det er å spille for Storhamar nå.

Johnsen møter også supersupporter Atle Bekkelund i Rinkside. Og Bekkelund har selvsagt på seg ei Johnsen-drakt. Få med deg fra hvilket år drakta er.

Videre forteller Patrik Bäärnhielm om hvordan han ble matchvinner, mens Aleksander Smirnov forklarer hvorfor han gikk ut på isen og snakket til publikum denne kvelden.

Både Smirnov og Stavanger-trener Petter Thoresen vurderer sjansene før den siste finalen lørdag, mens Rinkside-ekspert Svein Harald Arnesen forklarer hvorfor han tror Storhamar også kan vinne den sjuende finalen i Stavanger.

Alt dette i denne Rinkside-sendingen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke