5. des
 
- Vi har fått inn profiler som kommer til å løfte oss
1.200 mennesker så Storhamar trene på is i dag.

Publisert: 03.aug.2016 19.24
Oppdatert: 03.aug.2016 21.57

Det hockeygale Hamar-publikumet har ventet på denne dagen i lang tid.

Og i dag fikk de endelig se sine helter gå på isen igjen. Rundt 1.200 mennesker hadde tatt turen til CC amfi.

- utrolig kult

Joakim Jensen, som har vært med på mange opp- og nedturer i løpet av ni sesonger i Storhamar, forteller at han merker at det er trøkk rundt laget. 

- Det er utrolig kult at så mange møter opp, og det viser at det fortsatt er stor interesse rundt laget. Det er viktig for oss at det er mye folk på matchene, at vi leverer gode resultater, og det er viktig med trøkk rundt laget, sier han.

Jensen merker at byens befolkning elsker klubben.

- Jeg var med på å vinne i 2008, og det har vært en humpete vei derfra til der vi er nå. Nå er vi med og kjemper i toppen hvert år, og det er viktig for Hamar som by, sier Jensen, som fikk merke entusiasmen under sluttspillet.

måtte parkere på odden

- Jeg har ikke vært mye skadet de siste årene. Men da jeg var skadet under sluttspillet i fjor, fikk jeg merke hvor vanskelig det var å få seg parkeringsplass. Da jeg var skadet sist, kunne jeg parkere rett utenfor hallen - nå måtte jeg parkere på Domkirkeodden, sier Jensen med et stort smil.

Han tror Storhamar går en spennende sesong i møte.

- Vi har fått inn profiler som kommer til å løfte oss, og de kommer også til å få folk til å bli enda mer interesserte i laget vårt. Det er ikke alle lagene som får inn spillere som Joey Tenute og Petteri Nummelin, sier han.

spent gustafsson

Hampus Gustafsson, som var briljant i rekke med Mikael Zettergren og Jacob Berglund i sluttspillet, gleder seg over de nye spillerne.

- Vi har fått inn masse spisskompetanse, og det gir oss flere strenger å spille på. Dette blir en spennende sesong, og jeg gleder meg til å være med, sier han.

Se bildekarusell i toppen av saken!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke