20. jun
MER JUBEL: Christian Larriveé (t. v) har lyst til å juble mer sammen med Eirik Skadsdammen mot Vålerenga- Første mulighet er i morgen. I bakgrunnen: Daniel Sørvik.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN
 
Hyller poengkongen
Joakim Jensen (27) og Eirik Skadsdammen (33) roser rekke-kamerat Christian Larrivée (32) opp i skyene. Nå topper kanadieren poeng-ligaen i eliteserien.

Publisert: 11.okt.2014 10:04
Oppdatert: 11.okt.2014 10:04

Christian Larrivée har produsert åtte mål og ni målgivende pasninger på de første ni kampene. Det er altså best i den norske eliteserien. Og rekkekameratene stortrives sammen med Larrivée.

– I form og skadefri er han en av de beste spillerne i ligaen. Han er som en god keeper. Han kan avgjøre kamper for oss alene. Det er ikke så mange som klarer det, sier Joakim Jensen, og fortsetter:

– Det er enkelt å spille i rekke med Larrivée. Det handler om å holde tempoet oppe, og være på rett plass. Vi har god kjemi både på og utenfor isen. Vi passer rett og slett godt sammen.

Jensen er klar på at Christian Larrivée er en veldig viktig spiller for Storhamar.

– FORBILDE FOR DE FLESTE

– Han kan ta en dragning eller fyre av et skudd, og det går et gisp gjennom publikum. Han drar noen ekstra tilskuere for oss, og han kan han snu kamper for oss alene.

Eirik Skadsdammen stortrives også i samme rekke som kanadieren.

– Larrivée er et forbilde for de fleste, både på trening og i kamp. Han vil bli bedre hver eneste dag. Larrivée er nesten en komplett spiller med fart, størrelse, styrke og et veldig godt skudd, sier Skadsdammen, og fortsetter:

– Jeg er heldig som får spille i rekke med ham. Christian er flink med de yngre også, og han behersker det norske språket bedre og bedre. Denne sesongen har vi fått se hvor god han er, sier Eirik Skadsdammen.

ORKER MER

Christian Larrivée er ikke så opptatt av målpoeng og statistikk.

– Jeg hørte noen av gutta pratet om at jeg toppet poengligaen, men jeg bryr meg ikke så mye om det. sier 32-åringen, som føler seg i bedre form enn på lenge.

– Denne sommeren har jeg fått trent veldig bra, og har vært med på mange løpeøkter. Det merker jeg godt. Jeg har også vært skadefri. Jeg har mye mer energi nå, orker mer, sier kanadieren.

1. rekka med Larrivée, Jensen og Skadsdammen har plukket med seg 37 målpoeng på ni første kampene. Skadsdammen (5+5) og Jensen (5+5) ligger på 10. plass totalt i poengligaen i eliteserien etter ni kamper.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke