9. des
Kaptein Mads Hansen sier spillerne har vært klar over den økonomiske situasjonen.
 
I denne klubben ønsker spillerne å gå NED i lønn
Vil redde klubben fra konkurs.

Publisert: 22.jan.2014 19.05
Oppdatert: 31.mar.2014 18.45

HAMAR (HA): Spillerne i Storhamar Dragons ble i ettermiddag informert om klubbens tøffe økonomiske situasjonen før trening. I forkant av møtet har flere spillere signalisert at de ønsker å gå noe ned i lønn for å unngå at klubben går konkurs.

- Vi har fått signaler fra både spillere, trenere og støtteapparat om at de ønsker å bidra, sier daglig leder Erik Kristiansen.

- Målet vårt er å redusere lønnskostnadene med drøyt 50.000 kroner per måned de neste tre månedene, sier Kristiansen.

Frivillighet

Den daglige lederen legger til at en eventuell lønnsreduksjon er helt frivillig, men at klubben setter veldig pris på initiativet, som har kommet fra flere hold.

- Noen av spillerne vil helt sikkert kunne bidra. Vi har nemlig ei spillergruppe med sterke følelser for klubben, sier kaptein Mads Hansen, som understreker at det på langt nær er alle som har mulighet til å være med på en nedgang i lønn.

- Hos oss er det spillere i totalt forskjellige faser av livet, hvor noen er helt avhengig av pengene fra hockey, sier Hansen.

Under informasjonsmøtet fikk spillerne lagt fram en del tall som Erik Kristiansen skal presentere for hockeyforbundet i morgen.

- Møtet ga oss mulighet til å få svar på det spørsmålene vi har, men samtlige har vært klar over at klubbens økonomiske utfordringer har vært stor hele sesongen, sier Mads Hansen som derfor ikke ble overrasket over det han fikk vite.

- Best under press

Kapteinen legger ikke skjul på at klubbens situasjon er med på å skjerpe de sportslige kravene, men tror at de siste dagene kan motivere og skjerpe spillerne ytterligere.

- Uten sporten er ikke Dragons noen ting. Den viktigste jobben vi kan gjøre for klubben er ute på isen. Jeg tror faktisk at slike pressede situasjoner er med på å spleise spillergruppa enda mer sammen. De fleste av oss leverer faktisk best under press, smiler Mads Hansen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke