25. jun
 
I dialog med Skatt Øst om konkursbegjæring
Storhamar Dragons AS har sendt en henvendelse til alle kreditorer med blant annet en anmodning om tilbakemelding for å få en fullstendig oversikt, og en henstilling om at eventuell inndrivelse skal bero. Før brevet nådde fram kom det en konkursbegjæring fra Skatt Øst.HAMAR

Publisert: 13.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Storhamar Dragons AS har sendt en henvendelse til alle kreditorer med blant annet en anmodning om tilbakemelding for å få en fullstendig oversikt, og en henstilling om at eventuell inndrivelse skal bero. Før brevet nådde fram kom det en konkursbegjæring fra Skatt Øst.
HAMAR
I går ble HA-sporten kjent med at Skatt Øst har levert inn en konkursbegjæring på Storhamar Dragons AS, og rettsmøtet er satt til 6. januar.
Advokat Johannes Høy jobber med saken på vegne av Storhamar Dragons AS.
- Konkursbegjæringen har nok gått før de har fått brevet fra oss. Jeg håper og tror at Skatt Øst gir oss litt tid for å få den fulle og hele oversikten, sier Johannes Høy, som er i dialog med skatteetaten.
Høy vil gjerne ha en tilbakemelding fra kreditorene på et svarskjema med frist 20. desember. I brevet bes det også om at kreditorer som har iverksatt inndrivelse bekrefter at de stiller det i bero fram til 1. mars.
Det ligger i kortene at Storhamar vil prøve å få til en frivillig gjeldsordning.
- En mulighet kan være en frivillig avtale mellom selskapet og alle kreditorene. At det for eksempel deles opp. Det hadde vært det beste for alle, sier advokat Johannes Høy.
Leder i Storhamar Dragons AS, Erik Kristiansen, kommenterer saken slik:
- Vi må håndtere det som kommer. Vi har en nedbetalingsavtale med Skatt Øst, og har forholdt oss til den siden oktober da jeg kom inn.
- Hvor dramatisk er dette?
- En konkurs er jo det siste vi ønsker. En frivillig gjeldsordning er det beste for Storhamar. Nå må vi jobbe oss ut av dette, og finne løsninger.
HA-sporten lyktes ikke å komme i kontakt med rette vedkommende i Skatt Øst i går.
I tillegg til advokat Johannes Høy har Storhamar Dragons AS engasjert siviløkonom/statsautorisert revisor Erik Arne Arnesen, registrert revisor Erling Sandberg og registrert revisor/siviløkonom Thomas Danielsen som eksterne rådgivere.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke