23. aug
FORNØYD: Torbjørn Orskaug er fornøyd med de to første kampene. I kveld står Lørenskog for tur.
 
I kveld får Dima sjansen
En ny unggutt får prøve seg på dragenes lag mot Lørenskog borte i kveld: Aleksander Smirnovs sønn Dima.

Publisert: 28.aug.2008 06:11
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg har lovt at unggutta skal få sjanser i treningskampene. Torsdag er Dima Smirnov det nye navnet, sier trener Torbjørn «Tobben» Orskaug, som også beholder Daniel Nielsen på laget.

Smirnov junior scoret to mål i en internkamp før den første kampen mot Mora.
- Dessuten spiller Anders Vold (25) i stedet for Mattias Livf. Anders skaffet seg jo eliteserieerfaring med Comet i fjor.
Livf fikk et kutt, og måtte sy flere sting i leppa i treningskampen mot Sparta.

Mellom
I tur og orden har Simen Hoel Johannesen, Fredrik Fleischer, Ørjan Mikkelsen, Eirik Børresen, Mikkel Stensrud, Anders Vold, Daniel Nielsen og David Langseth fått prøve seg blant de store gutta i de første kampene.

Storhamar åpnet med 3-6 hjemme mot allsvenske Mora IK fredag og fortsatte med 3-2 etter straffekonk. mot Sparta tirsdag.
I kveld står Lørenskog for tur. Lørdag er Mora IK motstander igjen. Denne gang i Mora.
Fire kamper på åtte dager. Storhamar er midt inni hardkjøret.

Et skritt videre
- Alt i alt synes jeg vi har fått en bra start. De som har vært med ei stund, har tatt et skritt videre, og de nye har vist potensial, og at de er noe å satse på, sier Tobben Orskaug, som konstaterer med tilfredshet at den rutinerte, men ungdommelige femmeren med Lars Løkken Østli, Eerikki Koivu, Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten og Joakim Jensen har tatt tak så langt.

- I den gule femmeren, som vi kaller den, har unge Mats Larsen Mostue funnet seg godt til rette sammen med Mattias Livf, Pål Johnsen, Patrick Yetman og Kristian Forsberg, sier Orskaug, som ikke regner med nykommerne Andreas Hjelm og Antti Hildén mot Lørenskog i kveld.
- Hjelm er nok tilbake mot Mora lørdag. Kanskje Hildén får sin debut i den kampen, sier Orskaug.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke