20. aug
 
- Kunne solgt 10.000 billetter
Vanvittig trykk på billettsalget til den fjerde finalekampen i Getligaen. Nå er Hamar OL-Amfi stappet.

Publisert: 11.apr.2015 12:04
Oppdatert: 12.apr.2015 10:50

Storhamar har levert et fantastisk sluttspill, og nå kan ikke Hamar-folket få nok av sine helter. Det er hockeyfeber i byen.

Kvelden før den fjerde kampen i finalespillet mot Stavanger Oilers, som Storhamar leder 2-1 i kamper, er Hamar OL-Amfi helt utsolgt. 7.000 tilskuere håper å få se de blågule ta enda et skritt mot "bøtta".

Kl. 17 direkte: Du kan følge kampen direkte her!

- For et lag, for en by!

På sin Facebook-profil bekrefter Truls Røise i Storhamar i kveld at kampen er utsolgt. Og han sparer ikke på lovordene om hockeyentusiasmen som råder i Hamar for tiden.

- En vanvittig dag med bilkøer overalt. Fjøset er utsolgt, og fullt hus vil løfte gutta fram i morgen. Hadde vi hatt plass, kunne vi ha solgt 10.000 billetter. For et lag, for en by - og takk til alle som bidrar til dette eventyret, skriver Røise, med et stort hjerte bak innlegget.

- Redde for ikke å få sett matchen

Storhamar har allerede det klart høyeste tilskuersnittet i sluttspillet med pene 4.801 i gjennomsnitt. Hele 28.808 mennesker har tatt turen til Hamar OL-Amfi i løpet av sluttspillet. 

Daglig leder, Njål Berge, forteller at pågangen har vært helt enorm det siste døgnet.

- Vi har hatt en helt vill pågang. Bare under kampen i går ble det solgt over 700 billetter, noe som tyder på at folk er redde for ikke å få sett matchen. Dette er helt sjukt, sier Berge.

- Vi har valgt å legge av noen billetter til kjøp. Men det kommer til å bli mætt fjøs, det kan jeg love, sa Berge tidligere i dag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke