buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TRENGER FRISK LARRIVÉE: Formen til Christian Larrivée kan bli en nøkkelfaktor for Storhamar i sluttspillet. Derfor er det viktig at kanadieren blir helt frisk igjen snart.
 
Immunforsvaret er Larrivées gåte
Christian Larrivée er mildt sagt fortvilet over at han stadig vekk blir forkjølet og at det tar lang tid for han å bli frisk.

Publisert: 29.jan.2011 09:39
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamars største stjerne - Christian Larrivée - har ikke spilt opp mot sitt beste på en god stund nå. I hjemmekampen mot Vålerenga spilte han bare i første periode før han måtte forlate isen helt utmattet. Så sto han over mot Lillehammer, men han var tilbake mot Lørenskog. Og spilte igjen nå mot Stavanger.
Slike problemer har fulgt kanadieren en god stund. Helt siden senhøsten i fjor har han hanglet.
For Storhamar er dette selvsagt en stor svekkelse, for det Larrivée viste da han var frisk i begynnelsen av sesongen, var det ingen andre spillere som var i nærheten av i den norske serien.

Blir lett forkjølet

Larrivée selv er svært oppgitt over situasjonen, og han lurer på om det er noe galt med eget immunforsvar.
- Det virker som jeg blir forkjølet så fort en eller annen hoster litt i garderoben. Jeg får alt det de andre har, men jeg vet ikke hva det skyldes. Samboeren min blir jo aldri syk, så det kan virke som jeg har lettere for å bli syk enn andre, sier han oppgitt.
Som konsekvens av dette har Larrivée fått tett oppfølging av Storhamars lege My Lystad. Sammen har de diskutert ulike måter å forbedre Larrivées immunforsvar.
- Vi har snakket om kosthold blant annet, og jeg har et bra kosthold nå. Men vi skal se om det er mer vi kan gjøre. Kanskje skal jeg forsøke noe annet også nå i februar. Det er i hvert fall viktig at jeg blir helt frisk til sluttspillet begynner, sier Larrivée til HA-sporten.

Krysser fingrene

My Lystad ønsker ikke å kommentere Larrivées situasjon, men på generelt grunnlag sier hun at de jobber mye med kosthold som en faktor for å bedre spillernes helse.
Storhamar-trener Peter Johansson krysser også fingrene for at den viktige senteren kvitter seg med samtlige basiller i kroppen, og kommer tilbake på sitt høyeste nivå.
- Han har vært mye syk, men han er i bedring nå. Jeg synes han viste framgang mot Stavanger i forhold til kampen før, men han har mer å gå på ja, smiler Johansson.

Samboeren har fått jobb

Bortsett fra sykdomsproblemene stortrives Larrivée i Hamar og Storhamar. Nå har også samboeren hans fått fast jobb på Maxi. Det betyr at paret kan se for seg at de forlenger oppholdet i byen.
- Vi trives godt. Det kan være aktuelt at vi blir her og at vi blir her gjennom hele sommeren også, sier Larrivée.
I morgen fortsetter Storhamars iskrigere kampen om seriemedaljene, men akkurat nå ser det ut som Stavanger og Vålerenga har ristet av seg Storhamar siden de har sju poengs forsprang og en kamp til gode.
Kanskje kan det bli tøft nok å holde Lillehammer bak seg også, siden gudbrandsdølene har et tilsynelatende enklere kampprogram med hjemmebanefordel i flere av sine nøkkelkamper - inkludert kampen mot Storhamar.
Dragene har mulighet til å slå tilbake mot den suverene serielederen Sparta i morgen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat