15. des
GOD: Eirik Salsten var god mot Lørenskog. I kveld venter Lillehammer hjemme.
 
Imponert over unggutta
Eirik Salsten (17) er en av flere unge spillere som har fått mye tillit og spilletid i Dragons. Trener Michael Smithurst er stolt og imponert.

Publisert: 24.nov.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - Alle de unge som har fått sjansen har vist at de er klare for dette. Tillit er noe som fortjenes, sier Smithurst, som har gitt Eirik Salsten, Eirik Dagfinrud, Anders Braavold, Ole Petter Øvergaard og Magnus Eikrem Haugen sjansen.
De to sistnevnte er født i 1995, mens de tre første er født i 1994.
I tillegg har Andreas Paulsen Aas (født 1992) spilt mye.
På grunn av skadene den siste tida, har det blitt ekstra mye spilletid på unggutta.
- Det finnes en smertegrense på hvor mange unggutter du kan slippe til, men det har fungert veldig bra så langt. De konkurrerer på lik linje med alle de andre.
Eirik Salsten er veldig godt fornøyd med mye spilletid på A-laget.
- Tillit og spilletid betyr veldig mye, og jeg er takknemlig for den spilletida jeg har fått, sier Salsten, som er i stadig utvikling.
- Jeg lærer mye på A-laget, og det er stor forskjell på juniorhockey og seniorhockey. Tempoet er høyere. I tillegg må du være mer nøye på A-laget. Det fysiske er også en forskjell. Jeg møter mange store, sterke spillere. Derfor er styrke viktig for oss. Jeg trener styrke tre ganger i uka, sier Salsten, som scoret ett mål mot Lørenskog sist, og var god sammen med Fredrik Lystad Jacobsen og Trygve Hillestad.
- Vi jobber knallhardt, og gjør ting enkelt. Det passer oss, og så kommer mulighetene, sier Salsten, som er klar for kamp mot Lillehammer hjemme i Hamar OL-Amfi i kveld.
Der håper Michael Smithurst på en litt annen åpning. Tirsdag ledet Lørenskog 3-0 etter tre minutter og 29 sekunder.
- Vi må ha en tryggere åpning av kampen, og gjøre det enkelt i egen sone. Det handler om å spille på seg sjøltillit. Tålmodighet er viktig, sier Smithurst, som håper de to første rekkene hever seg.
De slet mot Lørenskog.
- Jeg regner med at de er bedre mot Lillehammer. Det er mye rutine der, sier Michael Smithurst.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke