20. aug
Gjøvik har fått tilbud om å spille i 1. divisjon. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
 
Gjøvik fikk tilbud om plass i 1. divisjon
Gjøvik må innen mandag bestemme seg for om de vil overta den ledige plassen i ishockeyens 1. divisjon.

NTB
Publisert: 10.aug.2016 20:57
Oppdatert: 10.aug.2016 20:57

Gjøvik klarte ikke opprykk i mars, men etter at Tønsberg onsdag sa fra seg sin plass i 1. divisjon, får opplendingene en ny sjanse.

– Det er riktig. Vi har vært i kontakt med ishockeyforbundet. Tønsberg har offisielt trukket seg, og vi har fått tilbud om å spille i 1. divisjon, sier leder Esten Kjølvang til Oppland Arbeiderblad.

Gjøvik har allerede løst hallproblematikken med spilletider i Fjellhallen, men flere ting må på plass i løpet av noen få dager.

– Vi har spillere som går på skole og jobber. Vi må høre hvor mange av de 26 spillerne vi nå har som får problemer hvis vi skal spille 1. divisjon. Så må vi ha en god prat med trenere og lagledere. Før vi må styrebehandle saken til slutt, sier Kjølvang.

Spill i 1. divisjon vil ikke medføre særlig økte kostnader for klubben.

– Det er jo fristende. Vi har hatt en treårsplan hvor målet var 1. divisjon. Det var litt av årsaken til at vi ansatte Tor Nilsen som trener også. Nå er vi inne i det tredje året av planen. Vi skulle selvsagt helst ønsket at vi rykket opp i kvaliken i vår, men hvis de fleste er klare for 1. divisjon av spillerne så kan det være mulig at blir 1. divisjonslag allerede i år, sier Kjølvang. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke