15. des
FORTSETTER: MED VIDERE: Joakim Jensen fortsetter i Storhamar Dragons. Jensen ble toppscorer i eliteserien med 32 mål på 44 kamper. Her jubler han etter scoring mot Frisk Asker. FOTO: RUNE STEEN HANSEN.
 
Jensen og Andersson fortsetter i Dragons
Etter å ha mistet tre spillere til Sparta, fikk Sjur Rakstad-Larsen to glad-meldinger i går.

Publisert: 21.mai.2014 09.58
Oppdatert: 21.mai.2014 10.11

Måltjuven Joakim Jensen og den rutinerte svenske backen, Jimmy Andersson, har takket ja til tilbudet fra Storhamar Dragons.

Fredag fikk Sjur Rakstad-Larsen også en positiv tilbakemelding fra veteranen Pål Johnsen. 38-åringen tar minst en sesong til i Dragons.

– Det har forsvunnet flere spillere, så vi trengte disse positive svarene, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget.

Dialog med flere

Han er også i dialog med flere andre spillere fra forrige sesongs stall.

– Vi er i dialog med Andreas Øksnes, og venter på et svar fra ham. Vi er også i dialog med Eirik Skadsdammen og Adrian Saxrud Danielsen, sier Rakstad-Larsen.

I løpet av noen få dager skal han ha møter med Lars Erik Hesbråten, Ole Petter Øvergaard, Anders Braavold, Ørjan Mikkelsen, Trygve Hillestad og Magnus Eikrem Haugen.

Nytt tilbud til svenske

Som HA-sporten har skrevet tidligere satser Dragons på Daniel Jørgensen, som hadde en god sesong for U20-laget, som 2. målvakt. Rakstad-Larsen har sendt et tilbud til en svensk 22-årig målvakt, men han er ikke klar ennå.

– Vi måtte justere tilbudet, så får vi se. Jeg er optimist.

Lista over spillere som forsvinner er blitt litt lenger enn det Sjur Rakstad-Larsen håpet på. Tommy Johansen, Eirik Børresen og Fredrik Lystad Jacobsen blir lagkamerater i Sparta, mens Martin Blakseth Huse skal spille for Petter Thoresen i Stavanger.

Eirik Dagfinrud blir også borte. Han skal flytte til Oslo.

Startet spillerjakten

Rakstad-Larsen forteller at de allerede har begynt sonderingene i Sverige.

– Vi har begynt å se til Sverige. Jo tidligere vi er ute, jo bedre er utvalget. Vi sonderer markedet i Allsvenskan, og det er ikke avskrekkende kostnader. Vi har også fått frigjort en del midler gjennom spillerne som reiser til andre klubber. Vi ser for oss en A-stall med 20 utespillere og to keepere. Jeg er sikker på at vi skal få til et bra lag også neste sesong.

Christian Larrivée, Mads Hansen og Lars Løkken Østli har kontrakt videre med Storhamar Dragons.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke