22. aug
 
Jensen og Huse ikke på is
Joakim Jensen frykter at mandagens kamp mot Stavanger kommer for fort. Verken han, Martin Blakseth Huse eller Eirik Skadsdammen var på is fredag.

Publisert: 25.mar.2016 15:15
Oppdatert: 25.mar.2016 15:17

- Jeg tar dag for dag, og ser hva jeg kan gjør. I dag har jeg vært til behandling, legemøter og syklet litt for å holde kroppen i gang, forteller Jensen til HA-sporten, mens han ser ut på lagkameratene som fredag hadde isøkt igjen etter tre fridager.

Evig optimist

Om han blir klar igjen til Stavanger-kampen mandag vil han ikke spekulere for mye i.

- Jeg er evig optimist, men mandag kommer fort.

I likhet med Jensen dro også Martin Blakseth Huse på seg en hodeskade, mens Eirik Skadsdammen som kjent sliter med ankelen. Ingen av de tre var med på fredagens isøkt.

I tillegg til de tre har Storhamar også hatt Martin Gran og Patrik Bäärnhielm ute med skader. De var imidlertid begge på is fredag.

- Vi trengte veldig noen dager fri nå. Det har vært en del belastning på få spillere. Også får vi forhåpentligvis tilbake noen av gutta nå, sier assistentrener Pål Johnsen.

Må igjennom fem steg

Han vil imidlertid heller ikke spekulere for mye i hvem som kan bli klare.

- Det er litt usikkert ennå, vi får ta det litt dag for dag. Hodeskade skal man ta hensyn til. Hadde det vært slagskade kunne man ha spilt. Jeg er ikke noe lege, men vet at de med hodeskade har fem steg de må igjennom før de er klare for spill igjen, forteller Johnsen. 

Storhamar-spillerne ser ut til å ha brukt de tre fridagene godt.

- Jeg har gjort så lite som mulig i påsken, bare sovet, spist og slappet av, sier Jensen og smiler.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke