5. des
Joakim Jensen
 
Jensen og Yetman er toppscorere
Storhamar-spillerne Joakim Jensen og Patrick Yetman er toppscorere i eliteserien i ishockey etter åtte serierunder.

Publisert: 11.okt.2008 06.29
Oppdatert: -
HAMAR: Jensen og Yetman har scoret seks mål. Det samme antallet har Stjernens Jan Sochor og Lillehammers Joakim Eidsæther.

Beste poengplukker i Dragons så langt er Pål Johnsen med fem mål og fire målgivende pasninger. Han er nummer ni i eliteserien med det. Lillehammers Fredrik Abrahamsson topper den lista med 14 poeng (5+9). Martin Røymark, Sparta, og Frisks Elias Godoy har 12 poeng.
Det føres også statistikk på målvaktene. Da handler det om redningsprosent, og der topper Spartas Phil Osear med 96 prosent (åtte kamper). Stjernens Pål Grotnes har det samme, men har bare spilt i seks av kampene så langt. Ruben Smith er nummer seks med 92 (fem kamper), mens Jonas Norgren (tre kamper) står med 91.
Dårligst redningsprosent har Furusets Mikael Vuorio og Peter Andersson i Comet med 89.
Sparta topper ikke uventet på publikum. Så langt har de hatt et snitt på 2.427 tilskuere på sine hjemmekamper. Storhamar er nummer to med 1.930. Bak dem følger Stavanger (1.923) og Vålerenga (1.309).
I morgen reiser Storhamar til Furuset Forum. Furuset står med kun tre poeng så langt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke