25. aug
 
Jobber for ny sjanse
Tommy Johansen står notert med en landskamp i karrieren. Han jobber hardt for flere, men innrømmer at konkurransen er tøff.

Publisert: 04.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
- De tre som er tatt ut nå var med hele forrige sesong også, og spiller bra. Men jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å få en ny sjanse, sier Storhamar-målvakten.
Han reddet 28 skudd i Kristins Hall lørdag, men måtte gi tapt en gang da Lillehammer fikk en kontringssjanse etter at pucken spratt feil i vant bak hjemmelagets mål.
- Vi spiller en veldig god defensiv kamp, og jeg fikk god hjelp av medspillerne i dag. Etter slike kamper er det lov å ha en god følelse, sier Johansen.
Han er en av flere norske keepere som Lillehammer ikke har satset på opp. En av de andre er Stavangers Henrik Holm.
- Jeg ble skadet det første året mitt her, etterpå spilte jeg like mye som den andre målvakten. Det andre året hentet de inn en utlending, Jonathan Boutin. Det er klart det er litt ekstra artig å stå godt her.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke