18. aug
MYE I EGEN SONE: Stavanger kom med tyngde i går. Her prøver Eirik Grafsrønningen seg.
 
Jobber med svensk back
Storhamar-Stavanger 2-4: Storhamar skal ha en back til, og jobber med en svensk spiller. I går avgjorde Stavanger kampen i løpet av de to første periodene.

Publisert: 12.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Truls Røise i Powerplay Club er en av personene som er engasjert i jobben med å forsterke stallen:
- Konkret jobber vi med en svensk back. Vi leter primært i Sverige nå.

Jobber bredt

- Vi leter etter en god spiller, og her kan det handle om en back som får lite spilletid i klubben sin. Parallelt med denne konkrete spilleren, jobber vi bredt for å finne alternativer for ikke å miste tid, i tilfelle dette ikke går i orden. Styret og sport er mer involvert nå, og det er Michael Smithurst som sitter i førersetet i denne prosessen.
- Når ser du for deg at spilleren kan være klar?
- Vi vil gjerne ha dette i boks så fort som mulig. Det handler om å få inn en spiller til. Jeg synes unggutta har klart seg bra, men i forhold til antallet trenger vi en spiller til, i tillegg til Nathan Martz, som jo allerede er klar.
- Det blir veldig spennende å se hva han kan tilføre laget, sier Truls Røise, som så seriestarten mot Stavanger i går, og han fikk se et godt Oilers-lag, som kontret tungt, med mange spillere, og som var effektive.
Og det skjedde etter at hjemmelaget startet kampen bra.

- Kontret i senk

- Vi virket avslappet og gode fra start, men det handler om å være til stede gjennom hele kampen. Når Stavanger skrur opp tempo og trøkk, må gutta vise en annen kynisme. De fikk litt for enkle mål. Tommy Johansen fortjente mer hjelp, og jeg forventet at vi skulle være mer på, sier Michael Smithurst.
Stavanger kom som et godstog i perioder.
- De kontret tungt, og det visste vi. Vi ble kontret i senk i deler av kampen, og de kom ofte med fire mann.

4-0 etter to perioder

Det sto 4-0 til bortelaget etter to perioder, og de vant skuddstatistikken 21-5 i den første.
Dragons var mer med i midtperioden, men tapte den 0-2.
Men i 3. perioden skjedde det noe, som kan være godt å ta med seg inn mot Lørenskog-kampen i morgen.

- Bra moral

- Før den siste perioden sa jeg følgende til gutta: Vi må kunne se hverandre inn i øynene etter kampen. Og etter den 3. perioden kan vi gjøre det. Det var bra moral i sisteperioden, og vi hadde sjanser nok til faktisk å få poeng, men dessverre holdt det ikke. Vi må spille slik gjennom en hel kamp. Nå er Lørenskog neste motstander, og de kontrer enda hardere enn Stavanger. Vi må være med hele vegen, sier Smithurst.

Roste 3. rekka

Smithurst var godt fornøyd med 3. rekka i går.
Eirik Børresen, Ørjan Mikkelsen og André Paulsen kjørte på, og produserte et par gode sjanser, i tillegg til Ørjan Mikkelsens scoring.
- De var veldig positive. Det var moro å se. De viste veg, sier Michael Smithurst.
Mikkelsens mål kom midtvegs i sisteperioden. Rett etterpå var Eirik Børresen gjennom, men Ruben Smith reddet. Så scoret Christian Larrivée i overtall, og trøkket i Hamar OL-Amfi steg mange hakk.
Larrivée og Pål Johnsen vasket fram en stor mulighet til også, men det ble ikke flere gul-blå jubelscener.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke