15. des
 
Johansson: - Viktig å få rett inngang på neste match

Publisert: 03.mar.2011 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: - Det her resultatet hadde jeg aldri, aldri trodd på! Uff, denne matchen er det bare å glemme, smiler Storhamar-trener Peter Johansson.
Metaforisk oppsummering: Storhamar svevde i høyde med kuben i går kveld, mens Lillehammer gikk gjennom isen. Før fredagens andre match vet Johansson at L.I.K er på isen igjen:
- Om jeg må få våre spillere opp igjen på dette nivået eller om jeg må få dem ned igjen på bakken vet jeg ikke helt, men det er ikke noe tvil om at vi må inn på rett nivå i neste match, og det er en jobb jeg må gjøre.
Han var fornøyd med det meste i spillet onsdag kveld. De tre første rekkene produserte mål allerede i første sluttspillkamp, og det ble mange mål i overtall.
- Det at vi kan sette inn fjerderekka når som helst, og de alltid gjør en god jobb, gir de andre rekkene ro til å skape offensive sjanser. I dag spretter det vår veg i overtall, og de øvrige detaljene vi skal gjøre noe med til neste kamp, holder vi får oss selv, sier Johansson lurt.
Helt siden jul har han hatt sluttspillrekkene i hodet, og det gjorde at Lars Erik Hesbråten ikke kom inn igjen i andrerekka i går, en plass Johan Ramstedt beholdt.
Hesbråten, sammen med Martin Blakseth Huse og Fredrik Lystad Jacobsen, får mye defensivt ansvar i sluttspillet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke