12. des
COACH: Pål Johnsen, her sammen med Petteri Nummelin, holdt styr på gutta i kveld.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Johnsen: - Stolt over moralen gutta viser
Pål Johnsen ledet sin første kamp som hovedtrener. Det endte godt.

Publisert: 26.aug.2016 22.45
Oppdatert: 26.aug.2016 22.45

(Mora IK - Storhamar 3-4)

Pål Johnsen, som hadde hovedansvaret for laget for første gang i kveld, var både stolt og glad etter maratonkampen mot Mora.

moral

- Vi snakka om å vise moral før kampen; at vi skulle stå sammen gjennom hele matchen, og det synes jeg vi klarer. Og det er deilig at vi klarer å stå kampen helt ut, for det har vi slitt litt med, sier Johnsen.

Da Emil Sæteraas Lyngstad måtte forlate isen med en ryggskade på tampen av midtperioden, ble Johnsen nødt til å gå ned på fire backer.

Men det var ingen som ga seg. De kjempet og slåss.

- Vi står sammen for hverandre, og jeg er glad for at vi orker. Jeg er stolt over moralen gutta viser, sier Johnsen.

tenute-straffer

Den dramatiske kampen endte med straffer, og Joey Tenute scoret tre lekre mål, mens pucken ble liggende, noe komisk, igjen bak ham ved den ene anledningen.

- Jeg sa til ham før den siste straffa: "Få med deg pucken, så er jeg sikker på at det blir mål", forteller Johnsen med et stort glis etter seieren.

Christian Larrivée var ikke tilgjengelig for pressen etter kampen, mens Sæteraas Lyngstad følte seg bedre, og han er trolig klar til morgendagens kamp mot Tingsryd. Den matchen starter 16.00, og vi har live her på h-a.no

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke