23. aug
FORTSATT USIKKER: Pål Johnsen skal testes i formiddag om han er klar for kveldens mjøsderby mot Lillehammer. Det var mot Stavanger hjemme sist at lysluggen fikk seg en kraftig trykk mot hode som førte til en liten hjernerystelse og et kutt ved øyet.
 
Johnsen er usikker
Pål Johnsen er fortsatt ikke friskmeldt etter smellen mot Stavanger. Lysluggen skal testes i formiddag for å se om han bli klar til mjøsderbyet mot Lillehammer.

Publisert: 05.jan.2010 09:01
Oppdatert: -
HAMAR: Det var etter 30 sekunder spill mot Stavanger at Johnsen fikk seg en kraftig takling mot hode. Poengkongen måtte gå av isen og ble værende på tribunen. Lysluggen har hatt bandasje klistret over øye siden, og vil i dag teste om han kan se med det høyre øyet.

- Hvis jeg kan se, så er jeg klar for spill, forteller Johnsen.
- Vi skal teste øyet i tirsdag formiddag.
Hvis Johnsen ikke blir klar, er det fortsatt usikkert hvilke rokeringer trener Rune Gulliksen vil gjøre.
Uansett har Storhamar-treneren også andre ting å tenke på. Mot Stavanger sist slapp dragene inn fire mål i fem mot fem.

Fem mot fem
- Fem mot fem er det viktigste for oss nå. I powerplay er vi Norges beste lag, mens i undertall er det bare Vålerenga som er bedre, forteller Gulliksen.

Med 22,14 prosents effektivitet er Storhamar laget med best uttelling i overtall. Mot Stavanger søndag kom hele fire av fem scoringer med en mann mer på isen.
- Vi slipper inn for mye mål i fem mot fem spill. Når vi egentlig har god kontroll, har vi latt motstanderen score, sier Gulliksen.
Litt over sju minutter fikk Stavanger muligheten i overtall søndag. Bare en gang satt pucken bak Daniel Wälitalo.

Ruben inn
To ganger tidligere i år har dragene besøkt Kristins hall. I det første oppgjøret ble vertene for sterke og vant 3-1, men sist dragene besøkte Lillehammer, endte det med en sterk 4-3-seier.

Daniel Wälitalo har voktet buret i de to siste oppgjørene. I dagens mjøsderby blir han erstattet med Ruben Smith.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke