20. aug
ENORM STØTTE: Om lag 500 Storhamar-supportere tok turen til Manglerud Ishall onsdag.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Johnsen om 2015: - Et helt herlig år
Storhamars assistenttrener Pål Johnsen har vært med på alt hockeyklubben fra Hamar vest har prestert i 2015. Og han gir fansen mye av æren for suksessen.

Publisert: 01.jan.2016 19:12
Oppdatert: 01.jan.2016 19:13

Pål Johnsen startet 2015 som spiller og avsluttet året som assistenttrener. Et år som ikke kan beskrives som annet en en gedigen opptur for Storhamar Hockey.

Sluttspillfinale og Champions Hockey League

Høydepunktene var mange i 2015, men de to største var nok da laget tok seg til sluttspillfinale mot Stavanger Oilers i vår og da de herjet rundt om i Europa i Champions Hockey League i høst.

– 2015 har vært et helt herlig år. Alt fra forrige sesongs sluttspill  til Champions Hockey League i høst, smiler Johnsen.

Takker fansen

Men det som gleder assistenttreneren mest er støtten og entusiasmen hockeypublikumet i Hamar har vist, både i med- og motgang. 

Ikke minst da laget tapte den sjuende finalen i Stavanger, og rundt 2.000 personer møtte opp for å ønske hockeyheltene velkommen tilbake midt på natten.

– Det har vært en skikkelig «boost» i byen. Det er en utrolig hockeystemning. Folk har stilt opp uansett hvordan det har gått, sier Johnsen, som er klar på at de om lag 500 frammøtte Storhamar-supporterne i Manglerud Ishall onsdag, skal ha mye av æren for 4-2-seieren.

– Vi har slitt i den hallen tidligere, men vi fikk lyst til å vinne når de lagde slik stemning. Vi hadde nok ikke vunnet uten den støtten vi fikk, sier Johnsen.

Vil gi tilbake i 2016

Og selv om høsten har vært tung i seriesammenheng har de gule og blå nå tre seire på rad. Johnsen håper laget kan gi noe tilbake til supporterne i det kommende året.

- Vi har som mål å bli topp fire i serien, det er realistisk. Og når vi kommer til sluttspillet er det bare en ting som gjelder, og det er å vinne, sier en inspirert Pål Johnsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke