15. des
 
Jørgensen (19) reddet Dragons på Jordal
- Jeg får god hjelp av backene, bedyrer 19-åringen beskjedent etter ilddåpen på Jordal.

Publisert: 27.jan.2015 22.23
Oppdatert: 28.jan.2015 07.39

Som Andrew Engelages backup har ikke Daniel Jørgensen fått mye tid mellom stengene denne sesongen.

Selv om 19-åringen voktet buret blant annet i 8-2-seieren mot Kongsvinger, fikk han sin reelle ilddåp mot Vålerenga på Jordal tirsdag kveld. Foran fokuserte TV2-kameraer og 4 577 elleville tilskuere gjorde han flere viktige redninger og en god figur i Dragons' dramatiske 4-2-seier.

- Det var en grei match å komme inn i. Jeg synes vi er det beste laget, og backene gjør keeperens jobb enklere, sier unggutten beskjedent i videointervjuet over.

Panisk øyeblikk

Hatoppgjøret mellom Vålerenga og Dragons tok en dramatisk vending midt i tredjeperioden, da kaptein Mads Hansen på stillingen 1-3 satte pucken i mål. Dommerne så ikke at den hadde krysset mållinja.

Da Vålerenga kontret etter Storhamars dommer-oversette nettkjenning, hadde sisteskanse Daniel Jørgensen forlatt målgården. 19-åringen var i full gang med feiringa.

- Jeg er helt sikker på at det blir mål og ser spillerne våre juble. Da har jeg et lite ritual på at jeg alltid går i rundvantet. Så etter at Mads Hansen har scoret, stikker jeg av gårde. Så oppdager jeg heldigvis i tide at spillet fortsetter, og jeg får kastet meg inn og slått pucken unna, forteller Jørgensen smilende.

Mads Hansens 4-1-scoring ble for øvrig godkjent etter at dommerne hadde tittet på TV-bildene. Dersom Vålerenga hadde utnyttet Jørgensens premature jubelrunde, ville vertenes scoring ikke blitt stående

- Det var likevel en spesiell situasjon, humrer Jørgensen.

Se Jørgensen fortelle om den nervøse ilddåpen på Jordal i videoen øverst på siden!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SPILTE VIKTIG ROLLE: Daniel Jørgensen ble, som keeperen alltid blir i hatoppgjørene mellom Storhamar og Vålerenga, en sentral aktør i ilddåpen på Jordal. FOTO: Fredrik Hubred Hagen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke