20. aug
SKADET: Daniel Jørgensen blir ikke å se på isen i år.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Jørgensen frykter at karrieren er over
I vår signerte Daniel Jørgensen for Tønsberg. Den kontrakten er nå opphevet, og nå frykter målvakten at hofteskaden er så ille at han ikke kan fortsette med hockey.

Publisert: 31.jul.2015 17:47
Oppdatert: 31.jul.2015 17:54

Forrige sesong dannet Daniel Jørgensen og Andrew Engelage en knallsterk keeperduo for Storhamar.

Nå skal Engelage spille i Italia, mens Jørgensen opprinnelig skulle fortsette karrieren i 1. divisjonsklubben Tønsberg Vikings. Det har en hofteskade satt stopper for.

bet i seg smertene

- Det er utrolig kjedelig for meg å bli skadet nå. Jeg så veldig frem til å spille for Tønsberg, og sånn sett kunne ikke skaden kommet på et verre tidspunkt, sier Jørgensen, som dro på seg skaden da han spilte mot Kongsvinger på tampen av forrige sesong. 

- Skaden kom rett før sluttspillet. Jeg hadde vondt gjennom hele sluttspillet, men bet det i meg. Etter sesongen trodde jeg det skulle bli bedre, men sånn ble det ikke. I verste fall kan det ende med flere operasjoner, og jeg tror det blir tøft å komme tilbake, sier Jørgensen, og legger til:

- Det er menisken er i hofta som er problemet. Jeg håper èn operasjon kan fikse det, men det er som sagt veldig usikkert.

oslo-jobb

Nå søker Jørgensen etter jobber i Oslo, og han virker å forberede seg på et mulig liv uten hockey.

- Jeg prøver å skaffe meg jobb i Oslo nå. Det er aktuelt å jobbe i Hamar også, men jeg ser på det som lettere å få jobb i Oslo. Det blir rart å ikke skulle spille hockey, men sånn er det, sier han.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke