20. aug
KAFFESERVITØR: Storhamar-spiller Vetle Lindstad (19) har full kontroll på kaffeserveringen når laget reiser på bortekamp. Her er han fotografert av TV2-reporter Kasper Wikestad på flyet til Stavanger og kveldens tredje finalekamp mot Oilers. Storhamar-trener Alexander "Sasja" Smirnov smiler fornøyd i bakgrunnen.
 
Junior tar ansvar for kaffe på flyturen
Vetle Lindstad er A-lagsspiller, men også kaffeservitør for sjefen, lagkamerater og journalister når Storhamar reiser på bortekamper. Så også før dagens tredje finalekamp mot Stavanger.

Publisert: 10.apr.2015 16:32
Oppdatert: 10.apr.2015 16:34

"Dette er faktisk helt sjef. Når Storhamar drar på tur må junior servere. Så på dagens flytur fikk jeg kaffe av@vetlelindstad - takk og lykke til i kveld", skrev TV2-reporter Kasper Wikestad da han delte dette bildet av servitør Lindstad på Instagram i ettermiddag.

- Sasja så veldig fornøyd ut

Vetle Lindstad (19) er en av Storhamars yngste når laget i kveld møter Stavanger Oilers til tredje finalekamp i DNB Arena. På flyturen til Stavanger tråkket han til som kaffeservitør - i muntert samarbeid med flyvertinnene.

- Han virket veldig rutinert og gikk fint inn i rollen. Jeg var usikker en stund på om det var Vetle Lindstad eller en som jobbet på flyet, og Sasja (Storhamar-trener, journ.anm) så veldig fornøyd ut, forteller en også munter Wikestad til h-a.no.

Samarbeidet med flyvertinnene

Pressekontakt Dima Smirnov forteller at tradisjonen med at en junior serverer de andre kaffe på bortekamp oppsto denne sesongen.

- Så har det bare blitt sånn at Vetle tar på seg oppgaven. Han er en fyr som byr på seg selv, og så er det jo litt sånn i hockeymiljøet, at de yngste må slave litt, sier Smirnov, som opplyser at flyselskapets ansatte var med på hockeyguttas spøk.

- Flyvertinnene begynte i den ene enden av midtgangen - Vetle startet i den andre, sier Smirnov.

- Bra humorgreie

Kasper Wikestad synes det var hyggelig å bli servert av en hockeyspiller.

- Det virket som en fin tradisjon hos en hyggelig gjeng på tur. En bra humorgreie som skaper stemning når laget er på reise, forteller Wikestad.

Kveldens kamp er den tredje av sju finalekamper. Resultatet i finaleserien mellom Oilers og Storhamar er 1-1 etter to kamper.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke