27. jun
ERSTATTER PÅ GANG: Njål Berge håper de kan ha en lønnet daglig leder på plass allerede 1. august.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Kan ha ny daglig leder på plass 1. august
Med bra økonomisk flyt de neste ukene håper Njål Berge at han kan få en lønnet erstatter i boks allerede 1. august.

Publisert: 22.apr.2015 10:04
Oppdatert: 22.apr.2015 10:21

Njål Berge har en aktuell ny daglig leder på blokka, men vil ikke ut med noe navn nå.

– Hvis alt går bra kan vi ha en ny daglig leder på plass allerede 1. august.

Berge forteller at han uansett skal være med videre i en eller annen rolle.

70 prosent opprydding

– Jobben som daglig leder har vært veldig spesiell nå. For meg har det vært 70 prosent opprydding og 30 prosent administrasjon. Den nye daglige lederen skal blant annet ikke ha noe sportslig ansvar. Vi er ute etter en daglig leder som også skal jobbe marked, sier Berge, og legger til:

– For min egen del er det vanskelig å kombinere jobb og familie i Oslo med en jobb som daglig leder i Storhamar over tid.

Denne sesongen har det vært en og en halv stilling i administrasjonen i Maren Lerfald-Hagen Stensby og Jostein Smeby. På slutten av sesongen kom Patrik Bäärnhielm inn og assisterte Kim Skogheim og Sigve Ødegård, som jobber på dugnad, på markedssida.

Jobber for buffer

– Selv om vi får en lønnet daglig leder vil fortsatt mye bli gjort på dugnad.

Berge mener fortsatt at de skal klare å være gjeldfrie i løpet av sommeren. Det var snakk om en minus på rundt seks millioner kroner. Fattige fettere gikk inn med tre millioner.

– Vi har ikke full oversikt over finaleserien ennå. Turene til Stavanger ble dyre, og klubben må stå for alle kostnadene. Vi ga også spillerne rause finalebonuser. Der var den høyeste bonusen 50.000 kroner. Det var en måte for oss å ha et lønnsnivå vi kan leve med. Den bonusen har gutta fortjent.

Njål Berge forteller at de har ambisjoner om å ha penger på bok etter neste sesong.

– Vi håper å ha en liten buffer når dugnadsgjengen gir seg etter neste sesong.

Tar ikke av

Berge & co. baserer seg på en ny sesong med ti millioner kroner i omsetning og et sponsorbudsjett på fem millioner kroner.

– Det er den verden vi baserer oss på å leve i, men vi håper og tror at det skal bli bedre, sier Njål Berge.

Etter den sjuende finalekampen fortalte Njål Berge at det har vært tøft mentalt å sitte som daglig leder på dugnad denne sesongen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke