24. aug
 
Kapteinen skryter av unggutta
Pål Johnsen (35) styrte, holdt i pucken og serverte pasningene, mens Eirik Børresen (20) og Fredrik Lystad Jacobsen (21) gikk skøytejerna varme, og spilte på seg sjøltillit.HAMAR

Publisert: 20.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Pål Johnsen (35) styrte, holdt i pucken og serverte pasningene, mens Eirik Børresen (20) og Fredrik Lystad Jacobsen (21) gikk skøytejerna varme, og spilte på seg sjøltillit.
HAMAR
Kaptein Johnsen koste seg sammen med fartsfylte unggutter i går.
Han har hatt mange forskjellige rekkekamerater denne sesongen, men 35-åringen tenker ikke så mye over det.
Kapteinen, med et bankende gult og blått hjerte, gjør jobben uansett.
Og er et perfekt forbilde og læremester.
Sliter med å henge med ...
- Det var moro i dag, og det er utrolig artig å spille sammen med disse gutta. Både Eirik og Fredrik har tatt store steg. Jeg har mast på Fredrik, og nå har han endelig lagt bort Frisk Asker-hockey'n. Nå bruker han farten og utfordrer. Det er herlig å se, sier Johnsen, og fortsetter:
- Disse to går mye og bra på skøyter, og av og til er det litt kjedelig. Problemet er nemlig at jeg ikke henger med. Jeg må nok trene mer hurtighet, sier 35-åringen og gliser.
Herlig mål
Fredrik Lystad Jacobsen trivdes også i den nye rekka.
- For Børresen og meg handler det mye om å finne rom der vi kan få pucken. Pål spiller der vi er, og i dag fungerte det veldig bra.
Det store utropstegnet for trioen i går var 4-0-målet, som Eirik Børresen fikk æren av å sette opp i nettaket.
Etter herlig forarbeid av Lystad Jacobsen og kaptein Johnsen.
Det var en scoring som fint kan rammes inn.
- Det var bra spill, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg siktet høyt, gliser Eirik Børresen, som spiller med en herlig intensitet.
Startet moroa
Pål Johnsen dro i gang showet i går da han stjal pucken fra en Frisk-back etter ett minutt. Avslutningen var det klasse over: Opp i nettaket.
Det sto 2-0 da lagene tok pause for første gang.
I midtperioden tok hjemmelaget seg friheter, og mistet mye av initiativet. Men det var aldri noen fare. 3. perioden var solid.
Christian Remo Nicolaisen scoret to mål i går. Det første på et herlig skudd og det andre på en retur etter et Trygve Hillestad-skudd.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke