23. aug
BIDRAR: Christian Larrivée bidrar både på og utenfor isen for Storhamar.Foto: Henning Rugsveen
 
Kjøper aksjer selv
Både Pål Johnsen og Christian Larrivée bidrar utenfor isen og har kjøpt aksjer. Og flere spillere vil følge etter. Nå samles alle for å redde klubben ut av pengeknipen.

Publisert: 26.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Aksjeaksjonen går strålende for Storhamar Dragons. Så langt har initiativet til lærerne på Stange videregående bidratt til at over 13.000 aksjer er solgt.
Og inne i garderoben er spillere og trenere mektig imponerte over det store engasjementet som vises blant vanlige folk.
Det har også fått flere av spillerne til å kjøpe aksjer.

Larrivée vil bidra

Kanadiske Christian Larrivée har ikke lagt skjul på at han har fått et gult og blått Dragons-hjerte etter alle de fine årene han har hatt i Hamar.
Han var ikke tvil da han fikk med seg det som skjedde rundt aksjesalget.
- Jeg føler det er viktig å bidra på denne måten også. Jeg har kjøpt startpakken, men det kan hende jeg kjøper enda flere aksjer også, sier Larrivée.
Rent sportslig går det fortsatt litt tungt for kanadieren med den enorme rekkevidden. For kroppen sliter fortsatt med sykdom, etter at han spilte med infeksjon for flere uker siden.
- Jeg burde nok ikke spilt mot Vålerenga, heller, men jeg vil jo bidra. Jeg må tenke på om jeg trenger enda litt mer hvile for å komme sterkere tilbake på isen, sa Larrivée til HA-sporten etter kampen mot Vålerenga.

Pål har kjøpt og vervet

- Jeg har kjøpt aksjer. Og jeg får hele familien til å kjøpe aksjer også. Det er virkelig bra at det går an at så mange engasjerer seg for Storhamar Dragons, sier Pål Johansen, som ikke tror han blir rik på aksjene sine.
- Nå handler det om sørge for at vi ikke får poengtrekk. Det er tydelig at det får folk til å kjøpe disse aksjene, sier han.
Storhamar-veteranen har også gått ut over familiegrensene for å påvirke aksjesalget.
- Jeg fikk Patrick Thoresen til å kjøpe en del aksjer også, smiler lysluggen.
Ved siden av Pål Johnsen kvitrer trener Michael Smithurst om at han også har kastet seg på aksjebølgen.
- Jeg har selvsagt kjøpt aksjer. Du kan vel si at det er å investere i sin egen jobb, smiler Smithurst som til sjuende og sist er den som er ansvarlig for poengfangsten.
Med 15 minuspoeng vil ikke den gode jobben han og laget har gjort så langt i sesongen synes så godt heller.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke