17. aug
LANG KJØRETUR: Svein Godager tok med seg døtrene Kristine (17, f.h.), Ingrid (14) og venninnen Marie Brænde (14) de rundt 40 milene fra Volda for å se hockeyheltene fra hjembyen i den fjerde finalekampen. Her gleder de seg til kampstart.
FOTO: MARTIN NÆSS KRISTIANSEN
 
Kjørte fra Volda for å se Storhamar vinne
Den utflyttede Ottestad-gutten Svein Godager og døtrene med Volda-dialekt er Storhamar-supportere på sin hals.

Publisert: 12.apr.2015 16:36
Oppdatert: 12.apr.2015 17:15

I dag kjørte familien de rundt 40 milene fra Søre Sunnmøre - ens ærend for å få med seg hockeymoroa i farens hjemby.

- Jentene er like hockeygærne som meg, og vi får vel med oss noen kamper i løpet av sesongen i forbindelse med familiebesøk her. Men det er sjeldent vi kjører alle de timene bare for å se hockeykamp, medgir Svein Godager.

Stor tro på seier

Den fjerde finalekampen mellom Storhamar og Stavanger står for tur, og forventningene er store i og på veg til Hamar OL-Amfi, til finalespillet som dagens verter leder 2-1 i kamper.

- Det er klart vi vinner, tror familien Godager, som har selvtilliten på topp etter bragden i Stavanger sist.

Selvtillit og entusiasme har også mange tusen andre Storhamar-tilhengere, som strømmet til kamp i dag. Folk sto i kø utenfor hallen to og en halv time før kampstart.

- Nesten like mange som innbyggertallet i Volda

Eldstedatteren Kristine (17) debuterte som hockeytilskuer i pappas hjemby som 10-åring det året Storhamar sist hentet hjem "bøtta". Da fikk hun med seg en sluttspillskamp og ble like hektet som senior har vært siden midten av 80-tallet.

- Jeg synes det er ekstremt gøy, og spesielt med den entusiasmen og stemningen som er her nå om dagen. Vi har jo ikke hockey i Volda, så det er veldig gøy å være i en hall med nesten like mange tilskuere som vi har innbyggere i Volda, gliser hun.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STOR ENTUSIASME: Her er Kenneth Jansen (f.v.), Ole Nicolay Grandahl og Ole Eskild Brenne Bratvoldengen på veg til kamp.
FOTO: MARTIN NÆSS KRISTIANSEN
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke