25. jun
FOTO: TROND LILLEBO
 
Klanen slakter sine egne
Klanen tar sterk avstand fra bråkmakerne som kastet bluss inn på isen i kampen mellom Storhamar og Vålerenga tirsdag kveld.

Publisert: 31.des.2014 14:30
Oppdatert: 31.des.2014 14:30

Klanen mener at oppførselen enkelte av Vålerenga-supporterne viste i går ikke hører hjemme på en hockeytribune. På hjemmesiden klanen.no har de i dag tatt sterk avstand fra supporterne som tok i bruk pyroteknikk under tirsdagens kamp. 

"Når det gjelder bluss, blinkere og annen pyrotekninkk – hvor stor idiot må man være hvis man tror det har noe på tribunen i en ishall å gjøre? Vår antagelse er så stor idiot at man nesten ikke klarer knyte skolissene. Knapt nok åpne en dør."

"At ikke politiet og vaktene tømte det feltet første gang det skjedde er å be om mer. Idiotisk det også. Men det var altså ikke vaktene og politiets feil at det skjedde noen av gangene. Men de skulle grepet inn. Hardt. Gjerne med batonger for vår del."

I bloggen er supporterne heller ikke nådige med egne spillere. 

"Storhamar herjet regelrett med oss i 1. periode, og det var verdens 8. underverk at det bare stod 2-0 på tavla etter den perioden. Og sjokkåpningen med mål bare 17 sekunder, og en skuddstatistikk på 12-2, i første periode sier alt."

"Vi var nervøse, i alt vi foretok oss, og de eneste av spillerne som vi la merke til ga full gass fra start var Stefan Espeland og Niklas Bröms. Resten virket nervøse, høye skuldre, angst. Det kan godt være andre som gjorde manns jobb, men vi hadde bestemt oss for å følge disse to ekstra nøye, og vi – som de fleste meningsbærende vannhoder – klarer som kjent ikke tygge tyggis og gå i trapper samtidig."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke